Mit tegyek? Megéri törni magamat ezért a barátságért?
"Nem akarom elveszíteni"
Ezzel tulajgyonképpen megválaszoltad magadnak a kérdés.
Ha nem akarod elveszíteni tegyél ellene .
Szerintem is elveszítetted már, nem lesz már minden olyan, mint volt.
Sajnos tapasztalatból beszélek. Azt gondolom, az én barátnőm irigységből, féltékenységből mellőzi a társaságomat. Így inkább olyan valakivel "barátkozik", akit szinte utál.
:(
nekem is voltak ilyen 'barátaim'... nehéz lesz, de nem szabad foglalkoznod vele. ez nem barátság
(én általános suli óta ismerem az egyik 'barátnőmet', 6. óta legjobb barátnők voltunk, mindig segítettem neki, stb ő meg minimális dolgokat nem tudott megtenni értem. 13.osok (nem írtam el, 13) vagyunk most, annyiból áll ez a nagy barátsága, hogy ő sose keres engem sulin kívül (még egy osztályba járunk), részegen elkezd sírni hogy mennyire szeret én vagyok a legjobb barátnője és ennyi. semmit nem akar változtatni, álszent, folyamatosan bunkózik velem, semmit nem lehet vele normálisan megbeszélni. most már kb, csak egy osztálytársnak tartom.... ha elballagunk úgyse fogok vele beszélni... persze én próbáltam többször beszélni vele, hogy megoldjuk a helyzetet :)..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!