Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Teljesen...

Mit csináljak? Teljesen megváltozott a legjobb barátnőm!

Figyelt kérdés
Elég régóta vagyunk barátnők, eddig minden rendben volt, bár mindig is éreztem, hogy lenéz, mert én duci vagyok és irigy, mert jobban tanulok, sikeresebb vagyok 1-2 dologban. Pár hete viszont teljesen megváltozott. Nyíltan kimondja ezeket a dolgokat, olyanokat vág az arcomba, hogy nincs stílusom meg csóró vagyok, nem is vagyok jó abban, amiben jónak érzem magam meg úgyis elrontom azt, amit éppen csinálok, mert 0 vagyok... Rendszeresen nélkülem szervez programokat, de direkt, tehát engem soha nem hív meg sehová. Mindenben versenyezik velem, és utálatos, amikor végül alulmarad. Van barátom, hát őt szívből gyűlöli, mindenre undokul reagál, amikor mesélek kettőnkről. Már nem is merek neki mondani semmit. Ma is pl. kibeszélt vagy 8 embernek. A fő gond az, hogy rettenetesen el van kényeztetve, mindent megkap, amit csak akar, a világ legszebbjének, legtökéletesebbjének gondolja magát. Mit csináljak? Helyre lehet még hozni ezt valahogy? Nagyon rosszul esik, ahogy velem bánik :(
2013. márc. 26. 13:27
 1/3 Nikca válasza:
100%
ne pazarold rá így az időd.szerezz értékesebb barátnőt!mégha nehéz is,és rossz lesz nélküle,de az ilyen barátnő nem igaz barátnő.szóval érted...
2013. márc. 26. 13:29
 2/3 anonim válasza:
Szakíts meg vele minden fajta kapcsolatot, vegye észre magát! Szerezz új barátnőt, ez már nem mondható annak! Csak bolondot csinál belőled! Szabadulj meg tőle minél hamarabb!
2013. márc. 26. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
hagyd a p*csába.
2013. márc. 26. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!