Mnnyire feltettétek egyke gyermekeket, mikor 16-17 éves volt?
Mit gondoltok arról, ha utólag jöttök rá, hogy gyermeketek beszélget egy nála 10 évvel idősebb férfival? Ahogy tudom, a férfi megígérte, hogy nem fog hozzá nyúlni amíg nem lesz felnőtt a lányom. Ő azt mondta, hogy szereti, és a személyisége miatt. Elég nagy a távolság köztük.
Ti hogy reagálnátok erre? Mit tennétek?
Ezelőtt is sokat foglalkoztam vele, csak pár éve egész nap a telefonon lógott, videókat nézett. Egyedül nevelem, így a munka mellett nem sok időm van, ő is elfoglalt az iskolával és mellé még nyelvórákra járt. Naponta beszélgettünk, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy a telefont bújja egyre többet. Rajtakaptam, hogy videóhíváson beszél valakivel, azt mondta, hogy csak egy barátja. Utána láttam meg, hogy beszél valakivel, akit nem ismerek, ekkor találtam meg a Facebookját és találtam képeket a telefonján. Ekkor beszéltem vele, hogy szeretném, ha ezt az fiút elfelejtené, mert szerintem nem csak beszélgettek. Elvettem a telefonját, naponta pár órát használhatja, de biztos vagyok benne, hogy még mindig beszélnek, de ha nem is minden nap, akkor hetente. Viszont nem találok semmi nyomot a telefonján azóta. A probléma velem van, hogy féltem a gyermekem?
El szeretne kezdeni az egyetem előtt dolzozni, de csak annyit mondott, hogy gyűjteni szeretne, pedig az egyetemét támogatom.
Neked kellett volna kiskorába foglalkozni vele hogy ne jöjjön ki a kvrva vére 😂már réges rég késő..
Ha teljesen elmérgesedik a kapcsolatod oda fog költözni a férfihoz és ha ne adj Isten verni fogja őt sokkal nehezebben fog hozzád fordulni segítségért ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!