Általában milyen gondolatokkal zársz le egy napot?
Ezzel: Uh, de jó, hogy végre ágyba kerültem! :D
Sosem ítélkezem a napom felett, mert semmi értelme. :)
A szavazásban említettek közül egyikkel sem, így nem szavaztam.
Arra gondolok általában, amiről utoljára beszéltem másokkal.
Valami pasira gondolok.
Pl az ex hogy tud máshoz nyúlni. Meg úgy általában a pasik.
Nekem ez külön nehezemre esik kapcsolatokban vagy ha érzek.
Aztán társkeren érdekel kik írnak.
Tegnap ahogy az egyik azon témázott elso randon en szexelek e azonnal elköszöntem, mert nem lehet tiltani. És ezen filóztam miért csak tiltás-jelentes van? Sima tiltás miért nincs?
Nem értette mi bajom bele se mentem. Mondtam neki nem is kell hogy értse sok sikert.
Es ezen agyaltam hogy a pasiknak képről jön a szexvágy minden random nőre a neten. Semmi olyan hogy találkozunk fűzne közelítene érezné hogy izzik a levegő, hanem a neten előre egyeztetnek? Olyan kiábrándítóan undorítók.
Hogy semmit nem értenek a nőkhöz.
Aztán agyalgattam azon hogy tapad rám az az exem akitől undorodom, meg a cégnél a karbantartók akiktől szintén.
Ilyeneken marom magam ha nincs semmi nagyobb gondom éppen amit el kell intéznem még. Vagy nem kell a munkán kollegákon kontextusokon agyalni, vagy akármi máson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!