Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 25 évesen késő felvételizni...

25 évesen késő felvételizni az állatorvosi egyetemre?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki később (nem 18 évesen) felvételizett? Mika tapasztalatok az egyetemmel kapcsolatban?

2023. máj. 30. 19:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Államiról van szó, csak ugye ki lehet csúszni a támogatott félévekből.

Kiesve a tanulásból még nem lennék, mert rögtön a mostani szakom után vágnék bele.

2023. máj. 30. 22:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem késő, ha ez èrdekel, vágj bele.
2023. máj. 31. 08:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sosem késő :)
2023. máj. 31. 08:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem késő, nekem még 30 év feletti évfolyamtársam is van (másodéves vagyok az állatorvosin). Persze az más kérdés, hogy miből fogsz tudni megélni, mert elég minimális munkára jut idő mellette, de ha ez nem probléma, akkor szerintem vágj bele, ha ez az álmod:)

És ne higyj el minden rémhírt (bár vannak hibái az egyetemnek, de hát melyiknek nem), tény, hogy sokat kell tanulni, és van olyan is, hogy nem sikerül elsőre egy vizsga, de nem jellemző, hogy nagyon szívatnának, ha tényleg odateszi magát az ember akkor nem fog nagy nehézségekbe ütközni ☺️

2023. máj. 31. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!