Volt valaki depressziós (vagy sokszor stresszes) mielőtt felvették az állatorvosi egyetemre a sok stressz miatt, hogy biztosan bekerüljön?
Szia! Én orvosira járok, de hátha elfogadod az én tanácsomat is.
Ne stresszelj erre ennyire rá, különben kikészíted magad érettségi előtt (ami még soká van). Most ez egy jó alkalom, hogy megtanuld kezelni a stresszt, mert a vizsgaidőszak rosszabb lesz. A jegyeid alapján sokat és jól tanulsz. Céltudatos és elhivatott vagy. Szerintem nincs mitől félned. Tudod mi lesz ha nem vesznek fel? Semmi. Lesz egy klassz éved, ha jól kihasználod, újra jelentkezel és másodjára bekerülsz.
Könyörgöm neeeeeee stresszelj, azt az energiát inkább a kémia és biosz emelt szint elérésébe fektesd. A stresszel semmit nem érsz el azonkívül, hogy mehetsz a gasztroenterológiára reflux gyanujával.
Ha elég elszánt vagy és becsületesen tanulsz a maradék 2 évben is akkor nem lesz baj. Ügyes leszel! Ne félj! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!