Miért nem köszönte meg a lány hogy előre engedtem?
Figyelt kérdés
Inkább csak mosolygott, de kicsit előbb mondtam neki minthogy a pályaudvaron meg állt volna a busz a kocsiállásnál.2023. máj. 28. 19:18
11/16 anonim válasza:
Nem hát. Az előreengedésért nem jár semmi. Én nőként is előre engedek embereket, és nem az jut eszembe, hogy biztos nem kellek neki. Húzd újra az agyad.
12/16 anonim válasza:
Mondjuk pont ezért felesleges udvariaskodás ez az egész. Még natúr ajtónál csak-csak, de ahol ülőhely is kellene, ott megyek elsőnek. Elég volt az állandó állásból. A csontkollekció öregek meg csajszik letudnak ülni mások mellé is, 2 méter magasan és nagyobb alkattal ez nem megoldható.
13/16 anonim válasza:
Utolsó fiatal nő, akinek ezt megtettem (nem abból a szándékból, h felszedjem) a szemeit forgatta és kb olyan fejet vágott, h "neeee, úristen". Többet se! ;)
14/16 anonim válasza:
"Utolsó fiatal nő, akinek ezt megtettem (nem abból a szándékból, h felszedjem) a szemeit forgatta és kb olyan fejet vágott, h "neeee, úristen". Többet se! ;)"
Pont azért, mert hálát vártok el a semmiért. A hála teher, ha az ember nem kérte.
15/16 anonim válasza:
Szerintem alap dolog, a mosollyal meg kifejezte magat
16/16 anonim válasza:
Hogy előre engedsz egy nőt, az alap.
Semmi nem jár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!