Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem köszönte meg a lány...

Miért nem köszönte meg a lány hogy előre engedtem?

Figyelt kérdés
Inkább csak mosolygott, de kicsit előbb mondtam neki minthogy a pályaudvaron meg állt volna a busz a kocsiállásnál.

2023. máj. 28. 19:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem hát. Az előreengedésért nem jár semmi. Én nőként is előre engedek embereket, és nem az jut eszembe, hogy biztos nem kellek neki. Húzd újra az agyad.
2023. máj. 28. 20:04
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk pont ezért felesleges udvariaskodás ez az egész. Még natúr ajtónál csak-csak, de ahol ülőhely is kellene, ott megyek elsőnek. Elég volt az állandó állásból. A csontkollekció öregek meg csajszik letudnak ülni mások mellé is, 2 méter magasan és nagyobb alkattal ez nem megoldható.
2023. máj. 28. 20:10
 13/16 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó fiatal nő, akinek ezt megtettem (nem abból a szándékból, h felszedjem) a szemeit forgatta és kb olyan fejet vágott, h "neeee, úristen". Többet se! ;)
2023. máj. 28. 20:22
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

"Utolsó fiatal nő, akinek ezt megtettem (nem abból a szándékból, h felszedjem) a szemeit forgatta és kb olyan fejet vágott, h "neeee, úristen". Többet se! ;)"

Pont azért, mert hálát vártok el a semmiért. A hála teher, ha az ember nem kérte.

2023. máj. 28. 21:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alap dolog, a mosollyal meg kifejezte magat
2023. máj. 29. 08:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Hogy előre engedsz egy nőt, az alap.

Semmi nem jár érte.

2023. jún. 5. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!