Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet valamit, ha egy lány felköszönt, holott alig ismerjük egymást?
"a lány elég sokat nézett engem, vigyorgott rám,"
Ezért köszöntött fel. Még mindig nem érted? Azt jelenti, hogy még aktuális a dolog egy év után is.
Azért mégsem kérhet meg rögtön arra, hogy vedd el feleségül.
Hát igen, ez már nehéz ügy. Először nem haraptál rá ezért elképzelhető, hogy lekéstél, azt hiszi nem érdekled, de azért még tetszel neki és írt neked mert nem tudja mit tegyen.(Azért azt mégsem akarja, hogy azt hidd róla Ő csak rád várt már több mint egy éve.) De ne akarj egy nő logikáján kiigazodni mert úgysem találsz olyat.
Még egy próbát tehetsz ha gondolod, de tegyél egy feltételt és mondd, hogy ne hozza magával a barátait.
Aztán folyamatosan beszélj hozzá, az teljesen mindegy mit mert senkit sem érdekel, duma, duma, duma. Vicctől nevetnek, bóktól elolvadnak, történetet meghallgatják , kérdést szeretik a nők.
Hát az van hogy egy kedves intelligens lány!
És lehet hogy nem ehhez vagy szokva!
"meg nem is éreztem annyira befutónak magam, úgyhogy hanyagoltam az ügyet."
Ha bizonytalan vagy akkor mit vársz a nőtöl.
Lehet, hogy ez már egy jó tapasztalat lesz neked és a következő nőnél már okosabb leszel, így is felfoghatod az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!