Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány a munkahelyről visszanéz rám miután köszöntünk és elmentünk egymás mellett, az azt jelenti hogy van esélyem?
Figyelt kérdés
Egyszer beszéltünk csak általános dolgokról amikor ugyanígy találkoztunk, akkor mosolygott és vidám volt. Gondolom itt lenne az ideje elhívni valahova próba szerencse alapon.2019. aug. 23. 13:49
1/7 anonim válasza:
Vagy azt, hogy gyúrsz.
De nem látszik, csak büdös vagy.
2/7 anonim válasza:
Hát az is lehetséges. Hívd el valahova és ha benne van, akkor lehet esélyed nála.
3/7 anonim válasza:
"Ez kinek képzeli magát?" gondolta magában.
"Mennyivel rondább ez, mint a barátom"
"Fúj, ilyen fejem lenne, zsákban hordanám"
"Mi ez a szag?"
"Ez pont úgy néz ki, mint Zámbó Jimmy"
4/7 anonim válasza:
Engem ha leszólítanak én boldog boldogtalan után visszanézek és nem nem azért, mert annyira bejött. Csak kiváncsi vagyok, hogy ez már megint ki volt.😂
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint nem jelent semmit, köszönöm a válaszokat.
2019. aug. 23. 15:25
7/7 anonim válasza:
Honvédségnél dolgozom és ha megyek, mindenkihez van 1-2 kedves szavam és mosolygok is, ha ismerem, ha nem. Attól még ez nem azt jelenti, hogy mindenkivel ki akarok kezdeni, hanem egyszerűen ilyen a habitusom, személyiségem. Úgyhogy közel sem biztos, hogy ez jelent valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!