Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy van az, hogy én, mint...

Hogy van az, hogy én, mint gyermektelen, itt Mo-n kártékonynak minősülök, mert nem lett gyerekem, de ha a túlnépesedett világ szempontjából nézem magam, akkor meg jót tettem a Földdel?

Figyelt kérdés
Körülöttem mindenki boldog családos, én meg egy furcsa, életből kilógó valami vagyok. Megjegyzem egészségi okokból nem lett gyerekem, és mert a külsőm sem túl előnyös, nem nagyon kellettem senkinek. De ha a nagyvilágban levő tendenciákat nézem nem olyan nagy baj, hogy ilyen sikertelen voltam ezen a területen.

#gyermektelenül
2023. máj. 27. 11:37
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
A kártékonyságot úgy értem, hogy nem teremtettem egy "adófizető dolgozót" az államnak.
2023. máj. 27. 12:07
 12/29 A kérdező kommentje:
Magyar Állam vs. Föld nevű bolygó
2023. máj. 27. 12:09
 13/29 anonim ***** válasza:
26%
4-es vagyok: A természetet nem érdekli, hogy túlörökítés, ökológiai lábnyom és miegymás amit itt felsorolsz. Egy dolog érdekli a természetet: A természetes szelekció. Elvesztetted vagy megnyerted a genetikai játszmát? Ha elveszetted akkor kiszelektált a fenébe, ergo defektes vagy, természeti szempontból nem egészséges, vesztes. Tehát lúzer. Ha sikerült reprodukálnod akkor millió szempontból nyertes voltál. Volt nőd, tudtál szexelni, örökítetted a géned, stb. TEHÁT a létezésednek volt értelme és egészségesen cselekedtél, ahogy azt a természet előírja. A szelekciós akadályokkal nem volt problémád.
2023. máj. 27. 12:10
 14/29 A kérdező kommentje:
4-es Ez igaz
2023. máj. 27. 12:19
 15/29 anonim ***** válasza:
42%

4-es vagyok megint: Annyit még hozzátennék, hogy ettől te még úgy dönthetsz ahogy akarsz, ha el tudod viselni a szekeciós vereséget. De értsd meg. hogy egy egészséges ember kompetetív és a legtöbbünk ezt nem tudja elviselni, megszeretnénk mutatni a természetnek, hogy igenis egészségesek vagyunk, hogy igenis alfahímek voltuk, hogy örökítésre képesek voltunk.

Ha az antinatalizmus mellet döntesz: Kártékony ettől te nem leszel, erről szó sincs, nyugi! Az gondolom a kormánypropaganda, hogy a fehér ember kihal Európából meg a világból és jönnek az arabok meg a feketék meghódítani a kontinenst és a világot. Ami amúgy igaz, ez tény, hogy így lesz de a világ mindig változott, ez se nem rossz, se nem jó, ez ilyen és kész.

Nyilván rossz lesz látni amikor a fehér emberek lesznek a feketék és arabok rabszolgái és majd egyetlen fehér ember sem lesz a bolygón mert legyilkolják az összeset vagy csak simán nem szaporodunk tovább, de az érzéseinket nem érdekli a természet, csak annyit fog levenni, hogy a fehér embernek ennyi volt és nem tovább. De mégegyszer mondom, ez nem rossz, se nem jó! Ez a változás menetrendje.

2023. máj. 27. 12:21
 16/29 anonim ***** válasza:
26%
Nem a külső miatt nincs párod az is biztos.
2023. máj. 27. 12:23
 17/29 anonim ***** válasza:
89%
Ez az "életed műve" dolog egy merő hülyeség. Munkaképtelen alkoholistaként mégis mit hagynék a gyerekeimre? :D meg örökölnék a szörnyű személyiségemet... #6 voltam
2023. máj. 27. 12:29
 18/29 anonim ***** válasza:
20%

#18, Neked lehet, hogy hülyeség, mert alkoholista vagy. De még az a szerencse, hogy nem a maréknyi kisebbségekből kell kiindulni és hozzájuk alkalmazkodva, belőlük levonni a következtetéseket. Bár a világ sajnos nagyon az felé van terelgetve, lásd: a túlnépesedéssel való riogatást is.

Az egy dolog, hogy pl. itt Európában pár okos úgy gondolja, hogy ő márpedig nem akar gyereket, mert alkalmatlannak tartja magát és amúgy is „divat” kezd lenni. Oké, te dolgod, te döntésed… Viszont itt el kell árulnom, hogy ez a túlnépesedés szempontjából egyáltalán nem oszt, nem szoroz, mert pl. Afrikában még helyetted is szülnek alsóhangon 10 gyereket… 🙄

2023. máj. 27. 13:14
 19/29 anonim ***** válasza:
97%
Az igazi aljasság az a jelenleg etalonként tetszelgő társadalmi megítélésben, nézetben, hogy amikor az aránytalanul magas adóidat, járulékaidat lapátolják mások zsebébe bőkezűen, akkor arra jó vagy és ezt természetesnek tekintik azok, akik egyébként semmit nem lennének képesek saját erejükből felmutatni.
2023. máj. 27. 13:31
 20/29 NTBS ***** válasza:
20%
A Föld túlnépesedési problémáját nem nekünk kell megoldani. Mi magyarok szaporodjunk, mert így is kevesen vagyunk.
2023. máj. 27. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!