Egyetemet végzett tanult mérnökemberekkel szeretnék ismerkedni és bele betegszek hogy nincs rá lehetőségem. Mit tegyek?
járj mérnöki egyetemre, és mire végeztek, lesz egy csomó ismerősöd aki szintén egyetemet végzett tanult mérnökember.
amúgy miért pont ők?
Nekem konkrétan fura vagy.
Én egyetemet végzett, tanult, meglehetősen művelt, mérnökember vagyok, de nem szeretnék olyan embert magam körül, akinek csak EZ a fontos.
Miért?
Es mi fog valtozni az eletedben ha sikerul egy mernokkel beszelned? Hm?
En pl minden heten tudok mernokkel beszelni, es egy se fordult el tolem, sot van igazan segitokesz is.
6-os vagyok és a privát kérdésedre itt válaszolok:
Biztonságtechnikai mérnök vagyok és még mindig - a privátod alapján is - érthetetlen, hogy miért válik számodra szimpatikussá valaki csupán annyitól, hogy mérnök?
Leírtad, hogy a gyárból ráírsz mérnökökre és lekoptatnak.
Ennek millió oka lehet.
Nálam konkrétan az, hogy nem gyűjtök random ismerősöket, sem gyárból, sem a Parlamentből, hanem szeretem szimpátia alapján magam kiválasztani, megismerni az engem körülvevő embereket, barátokat.
Ha rám írnál bármilyen platformon, hogy szeretnél velem kontaktba kerülni mert nagyon szimpatikus neked, hogy mérnök vagyok(?) és belebetegszel ha ez nem jön össze, azonnal tiltanálak mindenhonnan, mert úgy gondolnám, hogy nem vagy komplett.
Amúgy neked van valami mentális problémád?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!