Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyetemet végzett tanult...

Egyetemet végzett tanult mérnökemberekkel szeretnék ismerkedni és bele betegszek hogy nincs rá lehetőségem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mind elfordul tőlem hamar, lehet azért mert azt hiszik meleg vagyok és rájuk akarok mászni?
2023. máj. 21. 10:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
meleg vagy?
2023. máj. 21. 11:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

járj mérnöki egyetemre, és mire végeztek, lesz egy csomó ismerősöd aki szintén egyetemet végzett tanult mérnökember.

amúgy miért pont ők?

2023. máj. 21. 11:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehetoseg van, csak akarni kell.
2023. máj. 21. 11:48
 4/12 A kérdező kommentje:
Itt az oldalon gondolom nincsenek
2023. máj. 21. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
egy darab se
2023. máj. 21. 11:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem konkrétan fura vagy.

Én egyetemet végzett, tanult, meglehetősen művelt, mérnökember vagyok, de nem szeretnék olyan embert magam körül, akinek csak EZ a fontos.

Miért?

2023. máj. 21. 12:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
És te kiféle-miféle vagy?
2023. máj. 21. 12:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Es mi fog valtozni az eletedben ha sikerul egy mernokkel beszelned? Hm?

En pl minden heten tudok mernokkel beszelni, es egy se fordult el tolem, sot van igazan segitokesz is.

2023. máj. 21. 12:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mérnökasszony nem jó?
2023. máj. 21. 13:12
 10/12 anonim ***** válasza:
95%

6-os vagyok és a privát kérdésedre itt válaszolok:

Biztonságtechnikai mérnök vagyok és még mindig - a privátod alapján is - érthetetlen, hogy miért válik számodra szimpatikussá valaki csupán annyitól, hogy mérnök?

Leírtad, hogy a gyárból ráírsz mérnökökre és lekoptatnak.

Ennek millió oka lehet.

Nálam konkrétan az, hogy nem gyűjtök random ismerősöket, sem gyárból, sem a Parlamentből, hanem szeretem szimpátia alapján magam kiválasztani, megismerni az engem körülvevő embereket, barátokat.

Ha rám írnál bármilyen platformon, hogy szeretnél velem kontaktba kerülni mert nagyon szimpatikus neked, hogy mérnök vagyok(?) és belebetegszel ha ez nem jön össze, azonnal tiltanálak mindenhonnan, mert úgy gondolnám, hogy nem vagy komplett.

Amúgy neked van valami mentális problémád?

2023. máj. 21. 13:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!