Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Hogy dolgozzam fel, hogy mindent elvettek tőlem?

Figyelt kérdés
Évekig dolgoztam egy adott dolgon, mindig védelmeztem és kiálltam érte míg mások feladták és utálkoztak iránta (nem mondok konkrétumot, nehéz lenne elmagyarázni) aztán amikor "csúcspontjára ért", népszerű és sikeres lett jött egy ember aki learatta a babérokat, minden figyelmet ő kapott, engem észre se vesznek konkrétan. Rettentően rosszul esett és tele vagyok haraggal azóta is.
2023. máj. 20. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez általában így szokott lenni... :/
2023. máj. 20. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős ez a kérdés... Ez az a sztori, hogy valamit kitaláltál, amit mások lehurrogtak, majd mikor valamennyi idő elteltével újra találkoztatok, kiderült, hogy ők is ugyanazt kezdték el csinálni?
2023. máj. 20. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezért van az a mondás, hogy mindig úgy segíts másokon, hogy nem vársz vissza semmit, így nem csalódsz. Azért csalódtál mert az elején/közben te is vártad a dicsőséget. Így már nem is vagy annyira önzetlen. Fura nem?
2023. máj. 20. 19:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem egy személyről van szó, hanem egy "projektről" amibe rengeteg időt fektettem be az évek alatt, így szép, hogy vártam némi elismerésre.
2023. máj. 20. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Le kellett volna vedetni.

Ugyved megoldja. Vagy kedves kopasz emberek lebeszelik a masikat a baberokrol. 😂😂

2023. máj. 20. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!