Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a partneremne...

Hogy mondjam meg a partneremnek, hogy hagyja a SZÉP-kártyát mikor velem van?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy sráccal. Kedves, aranyos, jófej. De én azt cikinek érzem, hogyha meghív valahova, akkor szép-kártyával fizet. Szerintem úgy néznek ránk, mint valami alja rétegre, vagy mint valami zsellérre. Azoknak szoktak ilyen szép-kártyákat, Erzsébet utalványokat, kenyérjegyeket vagy nemtudom miket osztogatnak mostanság.

Égőnek érzem, mikor pl. fizetünk valahol és előveszi, mondva "szép-kártya lesz".

Finoman próbáltam már rá célozni neki, hogy kérdeztem, kifizessem-e. De ő csak azt mondta, á nem hagyjam csak.

Amúgy a sráccal minden rendben van, csak ez az egy dolog nem, hogy amikor meghív valahova, azt próbálja meg kp-el, vagy bankkártyával fizetni és hagyja a szép-kártyáját otthon. Ezt valahogy meg kellene mondanom neki, de ha így nyersem fogalmazok, azzal talán megbántom és azt fogja gondolni, hogy lenézem.

2023. máj. 20. 16:00
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, kérdező, amikor én állami cégnél dolgoztam, középvezető létemre kaptam Szép-kártyát. Mondjuk én a srác helyében azt tartanám cikinek, hogy a partnerEM elvileg felnőtt ember létére nem tud helyesen ragozni magyarul...
2023. máj. 20. 19:42
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

Én tök egyetértek veled kérdező, bár szerintem a készpénz is annyira prosztó dolog, hogy oh my god. A készpénzt a csövesnek dobom oda, nem hogy én még azzal fizessek?! Ki látott már ilyet!

Szerintem aki nem VISA GOLD PREMIUM hitelkártyával (mondom hitelkártya, nem bankkártya!!!) fizeti a gombóc fagyit meg a fehércsokis shaken espressót, az annyit is ér!

2023. máj. 20. 20:09
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Jajj kinek képzeled te magad királykisasszony? 😂🤦

"Zselléri réteg" xd

2023. máj. 21. 00:52
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hozzáállással hozzád egy valódi zsellér jobban illene. :) Én is kapok Szép kártyára pénzt, pedig irodában dolgozok, ahogy sokan mások is. Azért használják ezt a cégek, mert kedvezményes adózás alá esik és emiatt több pénz marad a munkavállalóknál. Az égvilágon semmi szégyellnivaló nincs benne.

Remélem a pasi hamar rájön, hogy nem érdemes rád pazarolnia a Szép kártyájáról a pénzt. :)

2023. máj. 31. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!