Hogy mondjam meg a partneremnek, hogy hagyja a SZÉP-kártyát mikor velem van?
Ismerkedem egy sráccal. Kedves, aranyos, jófej. De én azt cikinek érzem, hogyha meghív valahova, akkor szép-kártyával fizet. Szerintem úgy néznek ránk, mint valami alja rétegre, vagy mint valami zsellérre. Azoknak szoktak ilyen szép-kártyákat, Erzsébet utalványokat, kenyérjegyeket vagy nemtudom miket osztogatnak mostanság.
Égőnek érzem, mikor pl. fizetünk valahol és előveszi, mondva "szép-kártya lesz".
Finoman próbáltam már rá célozni neki, hogy kérdeztem, kifizessem-e. De ő csak azt mondta, á nem hagyjam csak.
Amúgy a sráccal minden rendben van, csak ez az egy dolog nem, hogy amikor meghív valahova, azt próbálja meg kp-el, vagy bankkártyával fizetni és hagyja a szép-kártyáját otthon. Ezt valahogy meg kellene mondanom neki, de ha így nyersem fogalmazok, azzal talán megbántom és azt fogja gondolni, hogy lenézem.
11
Nem járok se szoliba, se műkörmöshöz.
"Komolyabb munkakört betöltők nem kapnak ilyesféle kafetéria juttatást."
Annyira látszik az ilyen böfögésekből, hogy közöd nem volt semmi bármilyen komolyabb munkakörhöz.
Ha egy cég nyújt ilyet akkor ott alapvetően kap mindenki. Nem úgy van, hogy a "munkásosztály a prolik" kapnak, a felsőbb vezetők vagy irodisták pedig nem.
Én sem kapok. S az ismerettségi körömben senki se. Egy ismerősöm cégénél, aki egy elég nagy multinál felsővezető, ott is csak a termelésben "dolgozók" kapnak, attól feljebb már nem.
A családomban se kap senki, csak egyetlen rokonom, a család fekete báránya. Ő egy elég lepukkant alkoholista, alacsony társadalmi státuszú is, na ő kap!
"Ő egy elég lepukkant alkoholista, alacsony társadalmi státuszú is"
Biztos sok cég fog egy lepukkant alkoholistát alkalmazni, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!