Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lett volna választásod,...

Ha lett volna választásod, megszülettél volna?

Figyelt kérdés
Ha te dönthettél volna a születésedről, megszülettél volna vagy sem?
2023. máj. 15. 22:14
1 2 3 4
 31/39 Metionin ***** válasza:
28%
A mostani életembe nem. Ha én választhattam volna körülményeket, akkor igen.
2023. máj. 16. 11:06
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem!!!

Nagyon csúnya karmát hoztam magammal, olyan beteg szenvedni szerető, nárcisztikus mártírkodó családtagokkal, hogy csodálom hogy még elek 29 évesen

Már várom a véget

2023. máj. 16. 12:54
 33/39 anonim ***** válasza:
24%
A könyvem miatt igen, magam miatt sohasem.
2023. máj. 16. 13:15
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egyik legnehezebb kérdés amit valaha bárki fel tud nekem tenni.
2023. máj. 16. 14:28
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kösz.
2023. máj. 16. 18:51
 36/39 anonim ***** válasza:
Inkább igen, mint nem, de vannak fenntartásaim, van sok dolog, aminek jobban örültem volna, ha másképp alakul.
2024. jan. 26. 21:43
 37/39 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki a maga sorsának a kovácsa. A körülményeket, a szüleidet stb okolni felnőttként, hogy neked milyen szar, miközben egészéges vagy és bármit kezdhetnél magaddal gyenge jellemre vall.

Az egyetlen dolog ami visszatart téged a boldogságtól, az te magad vagy.

2024. jan. 26. 21:49
 38/39 anonim ***** válasza:
37-es, ezzel a szenzációs szösszenettel kit akarsz megtisztelni? Mivel látom, sokan úgy vannak, hogy nem.
2024. jan. 26. 21:56
 39/39 anonim ***** válasza:

Sajnos a szülőknek pontosan az az, ami felróható, hogy nem tanítják meg a gyereküknek, hogy a saját szerencséjük, életük kovácsai. És hogy van ráhatásuk a saját sorsukra, életükre. Mert nem erre tanítják a gyerekeket. Nagyon nem. Hanem arra, hogy engedelmeskedjenek, ne pofázzanak vissza, álljanak be szépen a sorba, ne gondolkodjanak nagyban, stb. A szülők sokesetben a gyerekeik legnagyobb sikergyilkosai.

Minden sikeres és boldog ember attól lett az, hogy idejében megtanulta azt, ami a 37-es válaszban olvasható, hogy igenis rajtunk áll.

De amíg sok ember úgy nevelkedik, hogy függő helyzetre kondicionálják, kishitűségre nevelik, addig igenis a környezet hibája.

Ki mondogatja, hogy kemény az élet, nehéz az élet? Hát nem a gyerekek maguktól.

Ismerek olyan embert, akinek az apja azért, hogy a fiát megkímélje attól, hogy csalódjon a "kemény életben" hogy ne akarjon Porschét, mert egész életében összesen nem fog annyit keresni, mint annak az autónak az ára. Aztán ahogy magára talált az illető, ma már a sokadik van neki, hosszú évek óta van mindig ilyen autója. De amíg a szülők stuffolták, hogy nehéz az élet és nem adott neki valaki hitet, addig működött a mérgező önbeteljesítés.

2024. jan. 26. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!