Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lett volna választásod,...

Ha lett volna választásod, megszülettél volna?

Figyelt kérdés
Ha te dönthettél volna a születésedről, megszülettél volna vagy sem?
2023. máj. 15. 22:14
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
87%

a 70 éves öregasszonyok szoktak ilyeneket facebookon megosztogatni

2023. máj. 15. 22:46
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
A tényleges választ a halálom óráin fogom megtudni. Jelenleg a válaszom nem, nem születnék meg újra és más testben sem.
2023. máj. 15. 22:48
 23/39 anonim ***** válasza:
14%
#15 Persze, vannak gyenge emberek is, mint te.
2023. máj. 15. 22:56
 24/39 anonim ***** válasza:
33%
#20 Nem kell elnyomni a fájdalmat, mindössze reálisan látni, hogy vannak nálad sokkal nehezebb sorsú emberek. Ettől még neked is lehetnek problémáid, de ez nem azt jelenti hogy elmerülsz az önsajnálatban, hanem hogy észreveszed, te mennyivel vagy szerencsésebb másokhoz képest, így megszülethet a lelkedben a hála. Ez akkor fog tudatosulni, amikor valami nagyon rossz dolog történik veled, mert addig nem veszed észre, hogy mi mindenért lehetsz hálás. Túlságosan a vélt vagy valós problémáidra fókuszálsz és elvisz az önsajnálat. Sokkal rosszabb is lehetne, ezt tudatosítsd!
2023. máj. 15. 22:57
 25/39 anonim ***** válasza:
72%

Az hogy vannak nehezebb sorsú emberek, miért ok arra, hogy bárkinek is élvezni KELL az életet?

#23 Mindenki, aki nemmel válaszolt a kérdésre szerinted gyenge? Jól eső érzés belerúgni a földön fekvő emberekbe? Empátia?!

2023. máj. 15. 23:02
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Akkor, abban a helyzetben semmi értelme nem volt a születésemnek.
2023. máj. 15. 23:07
 27/39 anonim ***** válasza:
84%
Igen kib@szttul imádok heti 6 napon keresztül 12 órás műszakban rabszolgaként robotolni csak azért hogy lakni tudjak valahol és az alapvető szükségleteimet ki tudjam elégíteni. Imádom hogy magányos vagyok és mindenki elhagy és/vagy átver. Imádok veleszületett szívbetegséggel, meg az évek traumáiból kifolyólag egy rakás mentális betegséggel élni. Imádok amiatt szorongani, hogy mi lesz velem x év múlva, hogy fogom a növekvő árak, infláció, válság mellett eltartani saját magam. Imádok azzal a tudattal élni, hogy nem is voltam tervezett gyerek, el akartak vetetni, szóval amúgy se akarta senki létezésem. Imádok minden nap sírva lefeküdni aludni. Ödönke afrikában éhezik, szóval én valami rohadt módon élvezem a helyzetem és nagyon örülök neki hogy világra jöttem
2023. máj. 15. 23:15
 28/39 anonim ***** válasza:
73%
#53 A 2 pipás magával beszélget. Biztos kellenek neki a pontok..
2023. máj. 16. 01:42
 29/39 anonim ***** válasza:
73%

Ha lehetne választani akkor nem..

(Nem tettem igazán boldoggá eddig alapvetően még soha senkit, de ennek nem azaz oka, hogy ne szerettem volna.)

2023. máj. 16. 02:28
 30/39 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanezekkel a szülőkkel csak nem ebbe az országba, hanem ahol van fehérhomokos pálmafás vízpart.
2023. máj. 16. 05:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!