Más is érzi feleslegesnek, hogy megszületett?
Miért, mi a jó az életben?
A gazdagok és szépek elmulatoznak benne, na de a többiek csak napról napra sanyarognak.
Nekem átlagos jó életem van, de arra törekszek, hogy gazdag legyek és még jobb legyen a jövőben.
De ennek ellenére szívesen lennék halott. Azaz nem születtem volna meg.
Az a legkönnyebb. Nem történne semmi. Nincs több szenvedés és boldogságra se lenne szükségem akkor.
Én igen.
Autizmus spektrumzavarom van, gyenge vagyok testileg, a logikai készségem nulla, rövidtávú memóriám gyenge. Szótár kellene nekem az emberekhez és az embereknek hozzám. Bár ebben sokat fejlődtem (totál magamtól), de azért vélhetően halálomig nehéz lesz.
Mindenben lassan fejlődöm.
Az egész életem tanulásra ment el.
Eleinte azért tanultam, hogy olyan munkám legyen, amit szeretek, később bemutatkozott az élet, azóta azért tanulok, hogy olyan munkám legyen, amit nem gyűlölök. Azonban eddig egyetlen végzettségemmel se sikerült elhelyezkednem. Cserében nem jártam igazán külföldön, nem foglalkozom a hobbijaimmal, nincs párkapcsolatom, nem járok el űzni azokat a sportokat, amiket szeretek, nem főzök számomra új kajákat. Csak a kódsorokat írom naphosszat, meg néha egy kis matek.
Éreztem
Betegség, csóróság stb
de leszarom, és mindig a jóra törekszek ha már itt vagyok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!