Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Drogfüggők miért nem vonulnak...

Drogfüggők miért nem vonulnak a sajátfajtái közé és boldogítják egymást? Miért mérgezik olyan emberek életét akik nem használnak tudatmódosítókat?

Figyelt kérdés

2023. máj. 13. 20:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Én ilyet nem írtam hogy velem tették.Tipikus... parajonásak 😃Hál Istennek rámnéznek és máris kerülnek😁Én csak nekik nem vagyok szimpi. Vajon miért🤔De van a körömben több olyan ember akit a nem lecsúszott alja drogosok tettek tönkre. S igen pont őket sajnálom, drogosok normális szülei, nagyszülei, testvérei, esetleg párjaik, gyerekeik. Nyílván aki nem normális az megérdemli, de azok akik rendesek...
2023. máj. 16. 20:26
 22/25 anonim ***** válasza:
67%
Hat pedig ugy olvasom nem csak nekem jott le igy. A paranoia jelenteset meg olvasd at 😀 de akkor mar a droget is.. vagy egy buta, lecsuszott drogos magyarazza el? 😆 A naiv embereket konnyu atverni, befolyasolni. Hatha tanulnak belole es majd komolyabb dolognal nem kovetik el ujra. Na de huzok meg egy cigit... a csoves 540nettombol kijon meg par 🤭
2023. máj. 17. 00:08
 23/25 anonim ***** válasza:
Ez egy elég értelmetlen kérdés. A témáról még jól kifejtve is okos embereknek kellene beszélniük, véleményt alkotniuk. Persze a nem okos emberek is megteszik, csak valamiért nem vonulnak a ,,sajátfajtái" közé. Remélem erről nem lesz külön kérdés, hisz hogy miért, az teljesen egyértelmű.
2023. máj. 18. 15:50
 24/25 anonim válasza:
mert nem igy mukodik az elet aranyom, azert.
2023. máj. 25. 16:21
 25/25 Lil_Peep_Fan válasza:

Szerintem te döntöd el kivel akarsz egy levegő térbe kerülni.

Hagyd meg nekik a saját élettől kapot szabad akaratukat és csináljanak azt amit akarnak.Lépj ki ebből a társaságból vagy pedig alázkodj meg és irj ki még pár kérdést a gyakorira hátha valaki megmondja neked hogyan kell megmondani nekik, hogy mit kell nekik csinálni, meg mitől lesz nekik jobb.

De szerintem nekik is jobb ha kilépsz mert ezek szerint nem igazán kedvelnek.

2023. júl. 26. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!