Hogy magyarazzam meg a kornyezetemnek hogy nem azert hasznalok tudatmodositokat mert depresszios vagyok hanem mert jol esik neha kikapcsolodni ilyen modon?
Kb fel eve hasznalok ilyeneket. Nem klasszikus drogok ezek (akit erdekel hogy mik azok privatot irhatnak nyugodtan), de lenyeg hogy azert modosult tudatallapotot kepesek okozni.
Viszont en ezeket azert hasznalom (max heti ketszer/haromszor) mert jol erzem magam veluk kikapcsolodni es estenkent szoktam. Sokszor filmet nezek mikozben be vagyok allva, vagy chatelek, zenet hallgatok, vagy csak a hazban csinalok ezt azt. Annyi kulonbseggel hogy kozbe bennem van ez az erzes ami miatt nyilvan mashogy erzem magam kozbe. Es amugy ez jo erzes de nem tartom magam fuggonek, mert mar 1-2 hete nem csinaltam ilyet es nincs semmi problemam.
Viszont elkezdett idegesiteni hogy nehanyan a kornyezetemben kerdezgetek hogy mi a baj hogy ilyeneket hasznalok (csak tudjak hogy neha igy vagyok) , meg biztos depresszio stb. Hogy magyarazzam el nekik hogy ez csupan a kikapcsolodas egy formaja ? Mint pl masnak a video jatekok.
Legyszi segito valaszokat irjatok ne ilyet hogy szokj le meg drogos vagy meg ilyeneket. A kerdesre valaszoljatok legyszi!! :)
Amugy a videojatekok is sulyos fuggest okozhatnak.
Kuldd el oket a fenebe, de jelen esetben tenyleg aggodo tenyleg joakarok szerintem.
Jogod van az onpusztitashoz is akar, ha nem nevelsz gyereket, legy szabad, ha ezt akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!