Van itt olyan aki hasznalt mar tudatmodosito szereket és attol pánikba esett?
én a fűtől (marijuana) pánikoltam be, 2x. nem egymás után történt. sosem füveztem rendszeresen, csak amikor megkínáltak. a pánik nem befolyásolta a kapcsolatomat a szerrel, sokkal inkább lelombozó volt, hogy gyakran semmi hatását nem éreztem (és nem tudom, miért).
pánikomnak nagy eséllyel köze volt a szüleimhez, vagyis ahhoz, mi lesz, ha így kell hazamennem, és meglátják, megtudják. szóval "kitekintettem" a valóságra, ez okozta a pánikot.
Egy barátomtól hallottam, aki LSD-zett, hogy a tej csökkenti az LSD hatását, ezt érdemes lehet megpróbálni. Személyszerint nem tudom megerősíteni, de angol forrásokon is olvastam, sokan írják.
Én is bepánikoltam egyszer, de annyira nem voltam elkábulva agyilag, hogy egyáltalán ne tudtam volna, hogy mi van, ezért vissza tudtam magam hozni úgy, hogy lenyugtattam magam. Mert hát legtöbbször azért kezdődik az egész, mert az ember elkezd félni, képzelegni, és akkor egyre rosszabb...Viszont én nem LSD-n voltam, hanem gyengébb cuccon. LSD-nél szerintem nehezebb lehet kijönni egy ilyen pánikrohamból, de ha nagyon jó barátok vesznek körül, ők talán meg tudnak nyugtatni.
Kérdező!
Ha alapból benned van a pánik, akkor vigyázz az LSD-vel! Én most fogom kipróbálni a gombát, és csak kis mennyiséget, talán ott kevesebb a kockázat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!