Drogfüggők miért nem vonulnak a sajátfajtái közé és boldogítják egymást? Miért mérgezik olyan emberek életét akik nem használnak tudatmódosítókat?
A drogosok azért nem vonulnak külön a nem drogozó, normális emberektől, mert akkor nem lenne kin élősködniük.
Egy hétig sem maradnának életben ezek a szánalmas senkik, ha a maguk fajtájával lennének összezárva.
Nekünk is tönkre teszitek az életünket akkor mi is legyün drogosok!? Mindenkinek vannak problémáik, de vannak akik olyan megoldást keresnek amikkel másoknak nem ártanak!
Ja a kutyás példa se megfelelő! Mert az a bántalmazott kutya nem megy megharapni senkit, elkerül mindenkit! Azokat harapja meg akik hozzá akarnak érni! Nagy kettő! Ja s ha rendesek vele, nem egy kutya nem akar már harapni, hanem rendesen kivirul és boldog!
Szóval még a kutyákhot sem lehet hasonlítani titeket drogosokat! Ti csak önimádó és ön sajnálók, lusták vagytok, másokra nem is gondoltok!
Nem is tesztek azért hogy szeretetben, boldogságban éljetek! Függést másban is ki lehet élni. Pl. lehetne sanyarú sorsú gyerekeken segíteni, vagy időseknek, sportolni, s sorolhatnám. Ja ezekkel munka van, könnyebb testhez venni bármit s öntudatlannak lenni. S nem, a mai világban nemtudom sajnálni egyiket sem, mert van már segítség, köztudott mivé váltok tőle. Basszus nem katonák vagytok akiket kicsapnak bombarobbanással teli mezőre, a semmi közepére, azt kűzdjetek az életetekért segítség nélkül, mert azokat megértem. De ti? Vannak kórházak, gyülekezetek, normális emberek is....
Persze, hogy álomvilágban él..
"Azért az nagy kettő. Én nem húzlak le anyagilag, nem hazudozok össze-vissza, nem csinálok gyereket vaknak világtalannak, akiket szeretek nem bántom meg, nem vezetek félre senkit, nem ölök meg senkit, nem teszek kárt senki tulajdonában és egészségében, nem rontok meg kiskorúakat s nem okozok senkinek mentális betegséget..."
Mi köze a drognak ahhoz, hogy szar emberekkel veszed körül magad?
Pont egy drogos tette ezt veled?Tehát akkor minden drogos ilyen?
Sőt aki nem drogozik az lehetetlen, hogy ilyen legyen, igaz?
"Azért az nagy kettő. Én nem húzlak le anyagilag, nem hazudozok össze-vissza, nem csinálok gyereket vaknak világtalannak, akiket szeretek nem bántom meg, nem vezetek félre senkit, nem ölök meg senkit, nem teszek kárt senki tulajdonában és egészségében, nem rontok meg kiskorúakat s nem okozok senkinek mentális betegséget...”
Kérdező, a fentiek rám sem igazak, pedig drogfüggő vagyok (absztinens).
Egyúttal kérdezem, neked milyen negatív tulajdonságaid, szokásaid vannak? Csak hogy megvizsgáljuk, hogy neked melyik fajtához kéne elvonulnod, ugyanis nem szeretném, hogy sértsd az én világomat.
Természetesen ha tökéletes vagy, akkor a kérdésem tárgytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!