Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nyíregyháza lakosságának...

Nyíregyháza lakosságának körülbelül mekkora része roma származású?

Figyelt kérdés

Első sorban a helyieket kérdezném, vagy olyanokat akiknek van kötődése a városhoz. Hasra ütésre én se tudnám ezt a kérdést megválaszolni, ha pl. Szombathelyre vonatkozna.

Szóval az itt élőktől kérdezném, illetve, hogy melyek azok a városrészek (pl. Borbánya, Kertváros) ahol kevesebben vannak, vagy civilizáltabb hátterűek?

2023. máj. 11. 15:29
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
29%
29-es segítek mert nem sikerül átlátnod, abban a szövegkörnyezetben a cigány faj védelmére kelt emberekről beszéltem. A fajvédő szó nem csak és kizárólag az árja faj védelmére kelő nácikat jelőlheti, mint ahogy a rasszizmus sem csak és kizárólag a négerek, cigányok ellen létezhet. Lehet rasszista egy néger vagy cigány vagy arab is mondjuk a fehérek ellenében. Próbáld meg használni az agyadat még ha nincs is sok belőle.
2023. jún. 5. 13:16
 32/44 anonim ***** válasza:
17%
Bocs, 30-asnak ment természetesen.
2023. jún. 5. 13:17
 33/44 anonim ***** válasza:
34%

Kénytelen vagyok hozzászólni.

31#

Ugye az megvan, hogy a fajvédelem NEM azt jelenti, hogy kiállunk egy kisebbség mellett (ez esetben a cigányság mellett) és jogosan felháborodunk azon, hogy egyesek általánosító megjegyzésekkel próbálnak a rasszizmusuknak igazolást nyerni. Tehát ismétlem, a fajvédelem NEM egyenlő egy fajnak a 'védelmével'. Ez a definíció helytelen.

Remélem nem szükséges jobban kifejtenem, hogy megértsd.

Továbbá megjegyezném, hogy a személyeskedésnek semmi értelme nincsen.

2023. jún. 5. 21:42
 34/44 anonim ***** válasza:
31%

"Hasra ütésre én se tudnám ezt a kérdést megválaszolni, ha pl. Szombathelyre vonatkozna."

Szombathelytől jobb város Nyíregyháza!

A "Nyugat Királynője" nagyon le van pukkanva!

2023. jún. 5. 22:59
 35/44 anonim ***** válasza:
25%
33-as, látom megakadtatok ezen a szavon piszkosul, értsétek akkor ironiának és hátha úgy helyrezökken az agyatokban az az 1 bites processzor.
2023. jún. 6. 11:05
 36/44 anonim ***** válasza:
14%
24-es vagyok. Miért szavaztatok le ennyire? :)
2023. jún. 6. 15:14
 37/44 anonim ***** válasza:
23%

35#

Tehát most már irónia. Nagyon kapálódzol. Nem lenne egyszerűbb beismerni, hogy hibáztál? (De)

Mellesleg ne tegyünk úgy, mintha csak azzal lett volna probléma, hogy helytelenül használtál egy kifejezést...

(Persze, az indokolatlan személyeskedés még mindig nagyon megy.)

2023. jún. 6. 21:17
 38/44 anonim ***** válasza:
25%
#36 valszeg menőzésnek érezték hogy ilyen pontosan tudod definiálni őket, plusz jó szabolcsiként rá is kérdeztél hogy miért húztak le, beleállsz a többiekbe és zavar a véleményük
2023. jún. 6. 22:55
 39/44 anonim ***** válasza:
25%
37-es, egyáltalán nem hibáztam, csak te nem vagy képes felfogni, hogy nem csak egy fehér lehet rasszista és nem csak egy fehér lehet fajvédő. De majd pár év múlva amikor lákátosék többen lesznek mint mi akkor megtapasztalod a fajvédelmet a részükről. Már ha nem közéjük tartozol. Igaz ezek egymást is gyilkolják nem csak a fehéreket.
2023. jún. 7. 12:08
 40/44 anonim ***** válasza:
23%

'csak te nem vagy képes felfogni, hogy nem csak egy fehér lehet rasszista'

Egy szóval nem mondtam ilyet. Lényegtelen, abszolút reménytelen vagy.

2023. jún. 7. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!