A lakóhelyeteken milyen intézmények zártak már be/fognak bezárni a magas rezsiköltségek miatt? Nálunk, Nyíregyházán: uszoda, élményfürdő, könyvtár, gyermekjóléti szolgálatok, színház, múzeumok, művelődési házak.....
Figyelt kérdés
Debrecenben a villamosok és trolik fognak ritkábban járni, január 1-től egyáltalán nem. Busszal pótolják.2022. nov. 7. 20:35
1/9 anonim válasza:
:( ez borzasztó! És még mindig nincs utcán a nép.
2/9 anonim válasza:
Csak 2 pizzéria (az egyik 25 év után), minden egyéb dolgot beraktak a művelődési házba
6/9 anonim válasza:
Fehérváron például posták zárnak be.
8/9 anonim válasza:
Én nem tudom. Nem követem.
Bevásárlóközpontban lévő üzletben dolgozom Debrecenben, mindig dugig van. Itthon pszichológiát olvasok-hallgatok, munkahelyi online tréningezek, macskázok, kutyázok, főzök, próbálok segíteni az embereknek, amikor kérik. Nem tudom mi van mással, amíg nem mondja.
9/9 elistvan válasza:
Nálunk a művelődési ház dolgai a sportközpontba mennek át Sajószentpéteren. Illetve ha jól tudom karácsony körül (dec 20-jan 3-4-ig) a hivatal leáll "közigazgatási szünet címszóval."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!