Elmennétek egyedül élményfürdőbe?
Én gyakran járok itt tőlünk pár saroknyira.
Én például sosem viszek oda telefont, meg egyéb értéket, csak törölközőt és ennyi. Sokszor ruhát sem viszek hanem itthon felveszem a fürdőruhámat és abban sétálok le. Ha esetleg a cuccaim eltűnnének, egy törölköző nem nagy érték hogy sajnáljam, a papucsom szintén nem az, csak kellemetlen mezítláb közlekedni. Bár erre sosem volt még példa. Pénzt sem viszek mert ott drágább kb minden, meg nyaraláskor szoktam csak így dőzsölni.
De ha úgy tervezek kimenni hogy egész napra akkor övtáskát viszek magammal, és értékmegőrzőbe teszem be szigorúan. Ott még soha nem tűnt el semmim, ráadásul egy a portán van a kasszánál ahol felügyelet alatt van, egy sornyi szekrény meg az úszómesterek bódéjánál ahol szintén van aki figyel rá, plusz kamera is figyeli a szekrényeket.
Amikor még a szülő falumban laktam 20 évesen akkor az ottani kis fürdőbe voltam úszómester így nyári munkán, ot t ha szabadnapomon mentem fürdeni mert járt nekünk kedvezmény akkor ha egyedül mentem mindig a kollégám asztalára tettem a cuccaimat, egyrészt nekem is szem előtt volt, másrészt onnan lopni senki nem mert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!