Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem bírok egy egyetemi szakot....

Nem bírok egy egyetemi szakot. Szégyen lenne váltani?

Figyelt kérdés
Osztatlan tanárira járok, első éves vagyok, s nagyon belefáradtam, váltanék. Szüleim szerint nagyon férfiatlan vagyok, hogy amit elkezdtem, azt nem fejezem be. Folyamatos pánikrohamok, dühkitörések jellemzik a mindennapjaimat egy jó pár napja, aludni se tudok rendesen. Míg mások azt mondják, hogy osztatlan szak elég nehéz, nem mindenkinek való. Vannak könnyebbnek mondott szakok állítólag, amik még tetszenének is.
2023. máj. 7. 19:40
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
20. Szia. Bocsi, hogy ilyen későn, de passzíváltam ezt a félévet, meg a következőt is, s gőzerővel készülök a mérnökire. Külön tanárhoz járok július óta, matekból, eddig tök klassz minden. Remélem, hogy nem fogok abba a katasztrofális állapotba visszakerülni a mérnökin, mint tanárin.
2023. szept. 9. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!