Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány éves korotokig laktatok...

Hány éves korotokig laktatok otthon a szüleitekkel?

Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24 - amíg egyetemre jártam
2023. máj. 1. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
38%

19,amíg össze nem költöztem a párommal,aki azóta a férjem lett.

37 N

2023. máj. 1. 22:11
 3/11 anonim ***** válasza:
25. Sokkal előbb szerettem volna már elköltözni, de sajnos nem volt miből.
2023. máj. 1. 22:17
 4/11 anonim ***** válasza:
64%

17

L

2023. máj. 1. 22:35
 5/11 anonim ***** válasza:
22 évesen egyetem miatt költöztem el. Aztán a covid kitörésekor haza. A párommal szétmentem és azóta sincs senkim és mivel a fizum nagyon kevés (eü) így jelenleg is anyámmal élek. Sajnos egyedülállóként nehéz az albi egyedül, nem is tudnék megélni csak hónapról hónapra. Random idegenekkel meg nem akarok összeköltözni, akkor már itt is jobb. Így legalább lesz önerőm. 31n
2023. máj. 1. 22:40
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

18

Amint meglett az érettségim, már mentem is. Nem volt jó a közeg, azóta sem bántam meg.

2023. máj. 1. 23:16
 7/11 anonim ***** válasza:

18 évesen egyetemre mentem másik városba, egyetem nagy része alatt kollégiumban laktam, majd albérletben szobákat bérelve jó sokáig. 30+ évesen jutottam oda, hogy lett saját lakásom.

Olyan 18-24 közé tenném azt, amíg bár nem otthon laktam, viszonylag sokat jártam haza, és támogattak anyagilag. Fokozatosan volt egy átállás, egyre több diákmunka, majd onnantól hogy rendes melóm lett nem kértem pénzt senkitől többet.

2023. máj. 2. 01:05
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

Kb 19-20 évesen költöztem albérletbe, amikor egyetemre mentem. Ugyanakkor ezt nehezemre esik külön költözésnek nevezni, mert az albérletet anyám fizette, ételhordókban vittem a kaját és hazahordtam a szennyest kimosni. De gáz így leírva, de akkor természetes volt... :/

25 évesen bútoroztam össze a feleségemmel, addigra már tényleg külön költöztem, főztem, mostam magamra, meg akkoriban lett saját keresetem is. Szinte minden hétvégén hazajártam, de itt már ténylegesen külön éltünk.

A következő leválási fokozat a rakétánkon 29 éves koromban volt: első gyerek (azaz saját család), első saját ingatlan, első karácsony külön. Hivatalosan - lakcímkártya által is igazoltan - ekkor költöztem el otthonról.

És egy bónusz kör: 33 évesen kertes házba költöztünk. Ez volt az a pont, amikor már a születésnapi bográcsozást nem kell anyósomékhoz szervezni, mert a saját hacienda is alkalmas. :)

2023. máj. 2. 08:15
 9/11 anonim ***** válasza:

16 éves koromig, mert utána bentlakásos gimibe kerültem, onnan meg tovább egyetemi kollégium, külföld, stb.

De a lakcímkártyám oda szólt 30 éves koromig, szóval kvázi hozzájuk mentem mindig haza pár hetente-havonta-félévente.

29-30 éves korom körül költöztem el végleg.

2023. máj. 2. 09:39
 10/11 Sunshinedoll ***** válasza:
15, kolis lettem gimiben, de akkoriban még minden hétvégén hazajártam, viszont a lakcím kártyámon a tartózkodásihelyem ekkor változott meg.
2023. máj. 2. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!