Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Otthon élő fiatal dolgozó...

Otthon élő fiatal dolgozó felnőttek, ti mennyi pénzt adtok le a szüleiteknek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Semennyit. Igazából adhatnék le, de nem érzem szükségét, mert a szüleim úgy gondolkodnak, hogy majd mindneképpen szeretnének beszállni az első lakásom megvásárlásába. Tehát teljesen mindegy hogy ők tesznek félre annyival többet vagy én.
2022. máj. 6. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:
10%

Aki otthon él, az gyerek.

A felnőtt ismérve, hogy nem a szülei nyakán él mondvacsinált indokkal.

2022. máj. 6. 00:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2-es, ez mekkora bullshit. Én csak "félig" lakok otthon, mert jó viszonyban vagyok a szüleimmel és szeretek is haza járni, de munka miatt máshol vagyok főleg és ott én fizetek mindent. Mellesleg ha otthon is laknék teljesen, akkor sem kérnének tőlem semmit, hiába akarnék beszállni.
2022. máj. 6. 01:54
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
2, minden ember otthol él te balfasz :D
2022. máj. 6. 02:44
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
Ketten éltünk apámmal néhány évig. Nem adtam pénzt, azt szerintem nem hagyta volna az önérzete, de az én számlámról vonták a közüzemi díjakat, egy-egy nagyobb bevásárlásnál én fizettem, meg nyilván ha hazafelé be kellett ugrani a boltba ezért vagy azért, akkor annak sem kértem el az árát.
2022. máj. 6. 06:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!