Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél ebben a helyzetben?

Mit tennél ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel valamilyen gyógyíthatatlan betegségben szenvedsz amire nincsen gyógymód.Egy napon egy csodadoktor látogat meg aki felkínálja,hogy tud megoldást a betegségedre de cserébe szolgálnod kell őt életed hátra lévő részében.Elfogadnád az ajánlatát vagy visszautasítanád?

2023. ápr. 21. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Nincs szükségem senkitől segítségre, semmilyen téren.
2023. ápr. 21. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:
19%

Elutasítanám.

"de cserébe szolgálnod kell őt"

Amit leírtál a szokásos sátáni forrás.

A Mindenható Isten nem kötelez semmire és nem manipulál.

Az írásod jellegzetes sátáni manipulációs eszköz, amivel beszokta szedni az áldozatát.

Ahogy Lenonnál is. Ugyan ezt alkalmazta, csak Lenonnak az volt a fő vágya, hogy a Beatles legyen a világ első.

Világ első lett, de Lenon örök kárhozatra került.

Mielőtt meghalt volna Lenon, Isten adott neki egy lehetőséget,hogy ki tudjon sátán karmából szabadulni, nem élt vele csak eleinte, utána visszatért sátánhoz 1 éven belül meghalt, pont úgy ahogy akarta.

Ennyit sátánról, meg az ő "hatalmas" szolgálatáról.

Ki vesztett ebben? Lennon, mert

Az ördög nem másért jött mint ölni, és pusztítani, mert kezdettől fogva embergyilkos volt.

2023. ápr. 21. 15:18
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

2+ Jah és még valami: Mi volt a szerepe Yoko Ononak Lennon életébe?

Hogy megakadályozza Lennont abban, hogy megtudjon szentelődni.

Yoko Ono Jezabel szellemiségű ember, tele okkult varázslással, jóslással és boszorkánysággal és bálványimádással, Buddhizmus és egyebek.Ő vitte bele mélyen Lennont, hogy esélye se legyen betölteni az Isteni elhívását, mert volt Lennonnak.

Sajnos így van ez, ha valaki nem óvatos.

2023. ápr. 21. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:
44%

Van olyan betegségem ami gyógyíthatatlan (nem nagy dolog) hát de akkor sem :d sajnos ez a “100” év nem ér annyit.

30f

2023. ápr. 21. 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:
11%

Amikor nem figyel, leütném hátulról, megkötözném, kipeckelném a száját, fölégugolnék, és a szájába szarnék.

Utána, mivel a 9-en lakom, kikötözném az erkélyre.

Mivel gyógyíthatatlan beteg vagyok, lehet, hogy magamat is, rá szigszalagoznám. Aztán elvágnám a kötelet.

De lehet, hogy előbb simán kinyírnám, aztán rommá lőném magam heroinnal.

Az az 1 100%, hogy az illető előbb döglene meg, mint én!

2023. ápr. 21. 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező Isten Szent Szelleme sosem kér semmit a gyógyításért, és egyetlen szolgálatért sem.

Ő csak meggyógyítja az embert, és megy tovább, a következő beteghez. Hogy a beteg mit kezd az áldásával az már az egyén dolga. De az áldás nem árucikk. Már ha Istentől származik. Mert hogy sátán is tud "áldani" csak annak mindig van ára, és az ára nagyon keserves.

2023. ápr. 21. 15:29
 7/10 anonim ***** válasza:
44%

Ez egy érdekes kérdés. Hogyan kell elképzelni ezt a "szolgálatot"? Mint a középkorban? Vagy, mint az ültetvényeken?

És miért akarná a szolgálatomat? Miért pont az enyémet? Vagy csak úgy "bárki megfelel" alapon kéri?

Azért a 21. században a szolgaság - legalábbis itt, Európa közepén - kicsit különösen hangzik.

Minden esetre ennyi konkrétum nélkül azt hiszem nemet mondanék, attól tartva, hogy olyasmiket kérne, ami elvenné a visszaszerzett életemtől a kedvet.

2023. ápr. 21. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
44%
Edesanyja picsajat a csodadoktornak. Plane, hogy ebben a mi lenne ha helyzetben meg csak nem is biztos, tudja a tutit. Elarulom, nem.
2023. ápr. 21. 19:06
 9/10 anonim ***** válasza:
18%
Elküldeném az anyjába. Nem leszek a csicskája semmi jöttmentnek.
2023. ápr. 21. 21:00
 10/10 Senior Séf ***** válasza:

Én "gyógyíthatatlan betegségben" szenvedek. Legalábbis az akadémikus orvoslás nemigen csipkedi magát az autoimmun betegségek terén, és ha hinni lehet a British Medical Journalnak (szerinte minden új ismeretnek min. 17 év szükséges, hogy bekerüljön az orvosi protokollba), még legalább 10 évig így is marad. Ezért aztán, mikor meguntam a dokik tanácstalanul széttárt karjait nézegetni, magam vettem kézbe a sorsomat. Azóta köszönöm szépen, egyre jobban vagyok. Meggyógyulni természetesen nem fogok, hiszen az immunrendszer nem felejt, és amire egyszer rámozdult, az örök ellenség lesz a szemében, de szépen haladok a tünetmentesség felé.

Szóval önmagamnak én magam voltam a csodadoktor, és - egye fene - szolgálni fogom magam érte az életem hátralevő részében. D

2023. ápr. 24. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!