Mit tennél ilyen helyzetben (elméleti kérdés)?
A helyzet az, hogy ha addigra nem ismerem meg eléggé önmagam, egy hónapom marad rá.
Nyilván nem járnék be dolgozni és élvezném ami még maradt, elvarrnám a szálakat.
De engem leginkább a fű és a csillagok bámulása vonz... ilyen szerencsétlen vagyok
Az autómat, vagy inkább a motoromat magam ellen fordítanám és igyekeznék meghalni vele. Nem szeretném megvárni az utolsó napokat, hetet.
Egy súlyos beteg ember lakott errefelé, onnantól hogy kiderült a diagnózis szűk 4 hónapja, azután hétről hétre rosszabb lett a helyzete, sajnos a vége felé nem ismertem meg magam sem távolabbról, mert azt hittem egy fiatal kamasz ül a padon, valaki mellett, ekkor láttam utoljára, ezt követően egy délután még taxi érkezett a házukhoz, besegítették majd elmentek, 2 nap után tudtuk meg hogy elhunyt.
Ilyen kérdésre nem is lehet választ adni, valakinek olyan fájdalma van ez idő alatt hogy a gyógyszer elnyomja még a gondolkodását is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!