Lehetséges -e, hogy telefonos csaló ír nekem?
Úgy kezdődött, hogy egy hölgy ismerősnek jelölt. Írtam neki, kérdeztem hogy
-esetleg ismerhetjük egymást?
Itt kezdődött az érdekes és szomorú történet.
Leírta hogy halálos beteg, és már csak néhány éve van vissza. Ajándékként 2000.000 eurót ajánlott fel, és mondta, hogy imádkozzak érte. Továbbá azt mondta, hogy ebből a pénzből vegyek egy telket, építsek rá egy házat, a maradék pénzből pedig a családomnak vegyek, ami csak szükséges.
Visszaírtam, hogy "minden este imádkozni fogok érte".
Erre azt írta, hogy rendben van,de adjam meg a WhatsApp számomat, mert akkor ezt a számot odaadja az ügyvédjének.
A telefonszám amiről az üzenetek érkeznek: +229 6874 4673
A számok közötti elválasztás a könnyebb érthetőség miatt van.
"Biztos te is találkoztál ilyen hirdetéssel az utóbbi hetekben. "
Miért kell ennyire megpróbálni palira venni az embereket? ennyire azért nem kéne tán..
#1 bent vagyok egy revolutos csoportba és napi szinten írják ki, hogy eltűnt x mennyisegű pénz a számlájukról, mi a teendő. Általában hamar kiderül, hogy bedőltek valami kamu sms-nek is kiadták a kártyaadatokat
Iszonyú buta emberek léteznek és járkálnak köztünk, 0 azaz nulla pénzügyi ismerettel.
Komoly edukációra lenne itt szükség, vagy én nem tudom, de amit emberek művelnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!