Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehetséges -e, hogy telefonos...

Lehetséges -e, hogy telefonos csaló ír nekem?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött, hogy egy hölgy ismerősnek jelölt. Írtam neki, kérdeztem hogy

-esetleg ismerhetjük egymást?

Itt kezdődött az érdekes és szomorú történet.

Leírta hogy halálos beteg, és már csak néhány éve van vissza. Ajándékként 2000.000 eurót ajánlott fel, és mondta, hogy imádkozzak érte. Továbbá azt mondta, hogy ebből a pénzből vegyek egy telket, építsek rá egy házat, a maradék pénzből pedig a családomnak vegyek, ami csak szükséges.

Visszaírtam, hogy "minden este imádkozni fogok érte".

Erre azt írta, hogy rendben van,de adjam meg a WhatsApp számomat, mert akkor ezt a számot odaadja az ügyvédjének.

A telefonszám amiről az üzenetek érkeznek: +229 6874 4673

A számok közötti elválasztás a könnyebb érthetőség miatt van.

2023. ápr. 19. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Istenem. Azt hittem, ezek a foleg ghanai, nigeriai kamuprofilos ismerosnek jelolesek mindenkinek atlatszoak. Es nem sajnos. Magyarra is forditanak mar, de atlatszo. Ez iparag, nagyuzemben megy.
2023. ápr. 19. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Külföldi szám. Átverés blokkold
2023. ápr. 19. 14:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan van olyan aki elhiszi ezeket?
2023. ápr. 19. 14:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetséges-e? Nem lehetséges, biztos.
2023. ápr. 19. 14:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
te most hülye vagy vagy éppen most tanultad az iróniát magyarórán és gyakorolsz?
2023. ápr. 19. 14:14
 6/14 anonim ***** válasza:
43%
Van ilyen! Az előttem lévők csak irigykednek. Engem is megkerestek, és a pénzt is megkaptam. Most készült el a házunk Fóton, egy hónap múlva fogunk költözni. Még annyi pénzem maradt, hogy 799 forintért vettem egy raklapot a GLS-töl amin olyan megrendelt termékek voltak amit nem vettek át az ügyfelek. Biztos te is találkoztál ilyen hirdetéssel az utóbbi hetekben. Na ezen a raklapon volt két Iphone. Az egyik egy 14 Pro max a másik egy 13 mini.
2023. ápr. 19. 14:24
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

"Biztos te is találkoztál ilyen hirdetéssel az utóbbi hetekben. "

Miért kell ennyire megpróbálni palira venni az embereket? ennyire azért nem kéne tán..

2023. ápr. 19. 14:31
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

#1 bent vagyok egy revolutos csoportba és napi szinten írják ki, hogy eltűnt x mennyisegű pénz a számlájukról, mi a teendő. Általában hamar kiderül, hogy bedőltek valami kamu sms-nek is kiadták a kártyaadatokat

Iszonyú buta emberek léteznek és járkálnak köztünk, 0 azaz nulla pénzügyi ismerettel.

Komoly edukációra lenne itt szükség, vagy én nem tudom, de amit emberek művelnek..

2023. ápr. 19. 14:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
8-nál a pont.
2023. ápr. 19. 14:34
 10/14 anonim ***** válasza:
86%
Ez mindennapos dolog hogy vagyonokat osztogatnak ajándéknak . Az lenne furcsa ha csaló lenne . Ne tételezz fel semmi rosszat vadidenekről , úgy van minden szava ahogy állitja pont . Véletlenül én vagyok az ügyvédje , becs szóra . Küldök utalási adatokat potom 150 ezerért el lesz intézve az öröklésed , plusz transzfer meg co2 kvóta és kész . Ne utasitsd (utasícsd ) el a jót csak várni kell , de gonolkodni szigorúan tilos . Bízz gecc .
2023. ápr. 19. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!