Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » TᎥ is várjátok már a telet?...

TᎥ is várjátok már a telet? megy a ventillátor de így is szakad rólam a víz

Figyelt kérdés
és ez csak egyre rosszabb lesz....csoda ha túlélem a nyarat. már most meg lehet dögleni a hőségtől

2023. ápr. 19. 00:46
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
75%
40.: Nem talált. ;)
2023. ápr. 19. 23:33
 42/47 anonim ***** válasza:
0%
Nalam nem lehet telen sem lekapcsolni a futest, igy szelloztetni szoktam, ettol fuggetlenul telen 9500-10500 a futesszamla, szoval asszem nem egy egetvero osszeg, felolem aztan mehetne egesz evben. Talan korszerusiteni kellene ott a futeseket, ahol hatalmas szamlak mennek ki.
2023. ápr. 19. 23:34
 43/47 anonim ***** válasza:
22%

#41 (23:33) - nem talált? Akkor déli-ablakos passzívházban laksz és/vagy fajtiszta eszkimók a felmenőid!

Én még fűtök, hogy ne rázzon a hideg, pedig én sem szeretem a nyári kánikulát. Május felénél hozom le a padlásról, és szeptember vége felé viszem vissza a mobilklímámat.

2023. ápr. 19. 23:41
 44/47 anonim ***** válasza:
90%

43.: Egy teljesen átlagos panelházban lakom és csak magyar származású vagyok.

Nem tudom, hogy miért zavar az néhány embert, hogy én nem fűtök és nem hordok kabátot soha, de végülis ha mások az én életmódomon idegesítik magukat, az már csak az ő bajuk.

Nem én választottam azt, hogy ne fázzak még mínusz fokokban egy szál pólóban sem. Akiket zavar, hogy én ilyen vagyok, azoknak nem kötelező velem foglalkozni.

2023. ápr. 19. 23:55
 45/47 anonim ***** válasza:
22%

#44 (23:55) - akkor talált - süllyed!

Az az "átlagos panelház" már valószínűleg kívülről rendesen hőszigetelt, és a körülötted lakók szeretik a 25 fokra felfűtött szobákat. Így már minden világos!

Nem kell nyafizni, a balkonon is lehet aludni. A historikus orvosi irodalom szerint is az nagyon egészséges!

:-)

2023. ápr. 20. 00:02
 46/47 anonim ***** válasza:
77%

45.: Nem talált. ;)

Fűtés nélkül télen kb. 12 fok szokott lenni nálunk a panelházban. A legtöbb ember már 18-20 fokban is hisztizik, hogy hideg van, de szerintem meg a 12 fok egyáltalán nem hideg. Ez van.

2023. ápr. 20. 00:06
 47/47 anonim ***** válasza:
34%

Hőség B+... még mindig nincs 20 fok, még mindig hidegek az ujjaim. Te hány kiló vagy amúgy, hogy ennyire rossz a hőháztartásod? 17 fok volt tegnap. Ha neked volt 6 jó hónapod, akkor nekem is jár 3 jó hónap, mikor én érzem jól és komfortosan magam.

Az ember egyébként Afrikában fejlődött ki, ahol 30 fok (vagy több) van szinte mindig.

2023. ápr. 21. 01:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!