TᎥ is várjátok már a telet? megy a ventillátor de így is szakad rólam a víz
Én is szeretném, ha minél hamarabb túl lennénk a nyári időszakon. (Tavaly alig bírtam bevánszorogni a munkahelyemre...)
Küldött is a kolléganőm folyamatosan orvoshoz és haza betegállományba. Akkorát estem a reggeli kocogás után egy hétköznap, hogy elrepedt az egyik fülem töve és össze kellett varrni.
Valamikor nagyon régen - kb. 25 évvel ezelőtt - még nem voltak ilyen kegyetlenül forró időszakok. Felmelegedett a Föld globálisan.
4es: te vagy az az ember aki szaunában volt múltkor egy hatalmas téli kabátban? XDD
Igaz én sem bírom a hőséget de 35 fokig még elmegy csak a felett ne legyen.
Visszafele is igaz -8/10 fokig még elviselhető csak az alatt ne mert marja az arcomat.
Van két ismerősöm, akik szerint is már nagyon meleg van. Irtó gáz, én meg közben várom, hogy mikor lesz már jobb idő, hogy ne kelljen fűteni, meg kint is lehessen kabát nélkül kertészkedni...
A két ismerősöm alaposan túlsúlyos ám... Szóval inkább fogyókúrázniuk kellene, mint a telet várniuk. Gondolom kérdező nálad is hasonló a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!