TᎥ is várjátok már a telet? megy a ventillátor de így is szakad rólam a víz
Figyelt kérdés
és ez csak egyre rosszabb lesz....csoda ha túlélem a nyarat. már most meg lehet dögleni a hőségtől2023. ápr. 19. 00:46
31/47 A kérdező kommentje:
persze, onnan írok
2023. ápr. 19. 12:43
32/47 anonim válasza:
Hol élsz te? Itt pl 15 fok van, tökéletes idő :D
33/47 A kérdező kommentje:
Magyarországon. és te?
2023. ápr. 19. 14:04
34/47 anonim válasza:
Én is gyűlölöm és panelban vagyok légkondicionáló nélkül…. Ilyenkor fokozódnak az öngyilkos gondolatok
35/47 anonim válasza:
Utálom ha meg lehet sülni de pont olyan helyen élek ahol télen hideg van de hó nincs cserébe még most sincsen túlságosan meleg.Mondjuk február közepén egy napig azért 30 fok volt
36/47 anonim válasza:
Valószínűleg otthon nem a kérdező fizeti a fűtésszámlát. Hamarosan fel fog nőni és megjön majd az esze!
37/47 A kérdező kommentje:
36
én nem fűtöttem télen
2023. ápr. 19. 20:33
39/47 anonim válasza:
Én sem fűtök soha télen.
Örülök, amikor végre normális hőmérséklet van a rohadt meleg helyett.
40/47 anonim válasza:
A kérdező és az utolsó két válaszoló valószínűleg egy társasház körbeépített szobájában élősködik a lakótársai fűtésszámláján, vagy félrevezetik a többieket és nem Magyarországon élnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!