Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám feldolgozni...

Hogyan tudnám feldolgozni azt, ha valaki kiabál velem, ráadásul magasabb státuszból?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy el kell majd kérezznem az iskolából egy napra, és nálunk az igazgatótól kell elkérezni, ő pedig mindig kiabál ilyenkor. Mindenkivel ilyen, utálja, ha valaki megbontja a napirendet.

Én nagyon rosszul tűröm, ha kiabálnak velem, főleg gyerekkori traumák miatt, (apám elég sokat kiabált velem kis dolgok miatt is) szóval ez eléggé gyenge pontom. Őszintén instant rámjön a sírás, ha valaki kiabál velem, és alig tudom visszatartani.

Valami tipp, esteleg, hogy hogyan tudnám ezt elkerülni?

Nem tehetek róla, hogy ilyen vagyok, próbálom kezelni, de a vége mindig az, hogy elsírom magam, azt meg nem szeretném.

2023. ápr. 18. 14:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazolást azt viszek, viszont az osztályfőnök kb magatehetetlen
2023. ápr. 18. 16:34
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
az igazgatonak nem feladata ezzel foglalkozni, a tanarnak kell a hianyzasokat es az igazolasokat vezetnie
2023. ápr. 18. 16:37
 13/15 A kérdező kommentje:

#12 Lehet máshol így van, de nálunk az igazgató kiveri a díszhisztit, ha egy diák annélkül megy el, hogy neki személyesen, papíros kérés nélkül megmondta volna.

Az osztályfőnökünk meg annyira felelőtlen, hogy sokszor csinált olyant, hogy valaki csak tőle kérezzett el, és elfelejtette, aztán az igazgató meg leteremtette a diákot, hogy miért nem szólt neki.

2023. ápr. 18. 18:33
 14/15 anonim ***** válasza:
84%
Szóljál neki maga nem az apám hogx kiabaljon.
2023. ápr. 18. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen jutott eszembe először visszakiabálni, egy tanárnak. Úgy meglapődött rajta, hogy egyből elnémult. Azóta is alkalmazom ezt a taktikát, ha valaki nem tudja, hogyan kell szépen beszélni egy másik emberrel - én is láttam apámtól, hogyan kell állat módjára üvölteni, meg is tudom tenni, ha valaki ezt a fajta kommunikációt érti csak.
2023. ápr. 20. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!