Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy kell egy megbánást...

Hogy kell egy megbánást "feldolgozni"?

Figyelt kérdés

Már 1 hónapja történt egy eset amit elrontottam és lehet hogy az életben nem lesz még 1 ilyen(legalábbis úgy néz ki).

Végig ez jár a fejemben, nem tudok teljesíteni napközben sem ez miatt, végig stresszelek. Most például ezért nem alszok, pedig 10 óra...

Nem akarok leírni az esetet mert lehet hogy törlik, vagy betegnek néztek, vagy leszarjátok, vagy akármi. Igazából nem az a lényeg, hanem maga az érzés amit kiváltott belőlem. Évek óta vártam és csak úgy elrontottam.

Nem vagyok ilyen megbános típus, de ez nagyon rossz most. Konkrétan ha beszélgetek valakivel( mondjuk egy haverommal) akkor is ez a dolog jár az eszembe.

És ez nem egy tárgy, vagy valami ilyesmi cél hogy "csak" rajtam múlik.

2023. márc. 28. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Írd már le miről van szó úgy jobban átélnénk. Jobban tudnánk tanácsot adni.
2023. márc. 28. 22:19
 2/2 anonim ***** válasza:
54%
Gondolom egy személlyel kapcsolatos. Beszéld meg azzal az emberrel őszintén, mert lehet csak rosszul fejezted ki magad.
2023. ápr. 17. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!