Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy szeretett...

Hogy lehet egy szeretett személy elvesztését feldolgozni? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Október végén meghalt a volt szerelmem. Egy ideje már nem alkottunk egy párt, de tudtunk a másikról, és néha beszéltünk is és találkoztunk, segítettük egymást. Nagyon fáj, hogy nem tudtam elbúcsúzni tőle. Azt hittem a temetés után megnyugszom, de méginkább fáj, és hiányzik. Jelenleg úgy érzem belepusztulok.☹️
2022. nov. 21. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Idővel. Miért szakítottatok?
2022. nov. 21. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem 2ev kellett hogy teljesen elfelejtsem

Sorstarsad vagyok megertelek❤️

2022. nov. 21. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én volt barátom is meghalt váratlanul. Értelmetlen halál volt. (23 évesen)

Már mi sem voltunk együtt, előtte nem sokkal szakítottunk, de akkor is nagyon jóban maradtunk, szinte minden nap találkoztunk, csak már nem párkapcsolatban léteztünk.

Én évekig semmit sem éreztem, még egy könnycsepp sem jött ki, a temetésen sem.

Aztán amikor 10 évvel később meghalt az egyik legjobb barátom (24 évesen, szintén váratlanul, értelmetlenül), akkor tudatosult bennem valami és akkor jött ki belőlem csőstül minden érzés.

Szerintem a gyászra is meg kell érnie az embernek egy bizonyos értelemben.

Ami segít: idő-idő-idő.

Tudom, hogy közhely, de komolyan ez a megoldás. Nem azt jelenti, hogy előbb-utóbb el fogod felejteni és túl tudsz lépni rajta... Nem. Azt jelenti, hogy megtanulod kezelni, megszokod a hiányát, és elfogadod, hogy ez van, megtörtént. Megtanulsz kicsit magaddal törődni (és ez nem önzőség!)

Fogadd részvétem. Mielőbbi megnyugvást kívánok.

2022. nov. 22. 03:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért szakítittunk, mert mindketten rájöttünk nem hasonlóak a céljaink, és egy idő után a kapcsolatban nár csak martuk egymást. Viszont nagyon sokat tanított nekem magáról az életről és az emberi kapcsolatokról. (10 évvel idősebb volt nálam.) És biztonságban érezhettem magam a társaságában, még úgy is, higy már évek óta nem alkottunk párt. ALS alakult ki nála a 2. oltást követően. Semmit nem lehetett tenni. Ő viszont bátran szembenézett vele, és meghagyta, hogy ne tartsák életben. A mai napig csodálom azt a bátoságot, és nyugalmat amivel hozzáált a helyzetéhez...
2022. nov. 22. 05:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!