Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az exektől...

Mi a véleményetek az exektől kapott ajándékok, levelek megtartásáról?

Figyelt kérdés

Adott egy lány, aki több, mint fél éve kapcsolatban van egy fiúval, 23 és 21 évesek. Épp egyedül pakolászott a fiúnál a közös albérletbe költözés miatt és talált egy "szerelmem" feliratú bögrét, amiben a fiú eddigi párjaitól (szám szerint 3) származó szerelmes levelek, fényképek, mini plüssállatka, karkötő és gyűrűk találhatóak. A levelek között ott vannak a jelenlegi barátnő levelei is, de a többi nem hozzá kapcsolódik.

Mi erről a véleményetek? Hogyan reagálnátok, ha veletek történne meg?

Elfogadható az exek ajándékainak, saját tárgyainak megtartása és esetleges eltitkolása, főleg, ha az szerelmes levél?

2023. ápr. 17. 17:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
10# Jajj draga semmi baj😅❤️
2023. ápr. 18. 09:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Épp úgy olvasom ezt a kérdést, hogy rumos kakaót iszok az exem húgától kapott bögréből.

Szerintem ez teljesen egyénfüggő, van, akinek semmit nem jelent idővel és kidobja ezeket, van, akinek annyira viharosra sikerült az elválás, hogy már csak fájdalommal töltik el azok a tárgyak, amik a volt kedvesre emlékeztetik, és ezért szabadul meg tőle, van, aki sosem engedi el igazán a volt párját, és ezért nem tud megszabadulni a tárgyaktól, de én pl. békében váltam el az exemtől, barátként indultunk, barátként is fejeztük be. Időnként összejárunk, ő azóta megismert egy nőt, aki szerintem sokkal jobban illik hozzá, mint én, szerencsére neki sincs azzal problémája, hogy tartjuk a kapcsolatot. Ha néha feljön a téma, hogy mi éltünk együtt, akkor már csak nevetünk azon, hogy mégis hogyan képzelhettük, hogy ez jó ötlet. Megtartottam az összes emléket, a plüssöket, a karkötőt, a bögréket, a verseket is - egyrészt, időt és energiát fektetett abba, hogy kiválassza, vagy megírja, nem lenne szép kidobni, másrészt szép emléknek tartom. A közösségi médiából sem töröltem a közös képeinket, ahogy kb. semmit sem, nem a stílusom cenzúrázni a múltam.

Ha én találnék a párom lakásán ilyesmit, akkor csak arra tudnék gondolni, hogy mennyivel rendezettem, mint én, ő legalább kategorizálta, hogy ezek a párkapcsolati dolgai, én meg csak belehánytam az összes nem használati tárgy emlékem egy dobozba, az első általam szerkesztett iskolaújságtól kezdve a balettvizsgákról készült videókon át a kamaszkori együttjárások szerelmes leveleiig. Ha annyira érdekel, kérdezd meg, hogy elolvashatod-e, de nagy jelentőséget ne tulajdoníts neki. Most úgy döntött, hogy veled van, és ez a lényeg.

2023. ápr. 19. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!