Hogy működik ennek a pszichológiai része? Hogyan tudnék rendesen maszekként vállalkozni?
Vannak,akik elkérnek 2x ezer forintot egy munkáért és meg is kapják.
Ha én 1x ezer forintot kérek úgy,hogy gyönyörűségesen megoldom amit kell,akkor már rögtön sokallják.
Illetve gondolom ebbe közre játszik az,hogy nincs pénzük az embereknek.
Na de megadtam pár "okosságot" szavazásban.
Elvégre baromkodás nélkül nem élet az élet.
Vannak akiket le lehet húzni mint engem, hogy a 3.szerelő se csinálja meg a csapom hogy ne csöpögjön de szerelnek rajta vmit és előre van leegyeztetve az anyagi része es folyamat fizetek mindenért ami szerelő után is ugyanolyan sz.r.
Vannak akik meg neki állnak kritizálni a munkákat és nem akarják átvenni sem, ők alkudozásra kényszerítik a szerelőket
Vannak akik a szegénységükkel próbálnak mindent áron alul elérni
Vagy cserekereskedelemmel
Szerintem munka elott kell 3gyeztetni az anyagiakrol es kész. Azt meg lehetoleg lepapirozni. Megegyezni a garanciáról is esetleg vagy kötbérről is.
1.vagyok.
Plusz beszereltek nekem egy vízbojlert, azóta a csapból a melegvizemben nincs nyomás, lassan csordogál csak a melegvíz a csapból vékonyka sugaracskában a fürdőben.
A szerelő úgy nem is foglalkozik vele.
A másik szerelő vmit csinált a csapon és most egy kicsit gyorsabban csordogál a víz, de ugyanolyan vékonyka sugaracskában.
És csak ennyi is hivatalosan víz gáz szerelő szakmai papírral végzettséggel gyakorlattal vállalkozóként is feladja nekik a leckét, mintha vmi nasa szintű űrfejlesztést kértem volna, azzal hogy legyen már víznyomás..
De fizetek persze jobbra balra..
1, az embereknek van pénze
2, előbb fizessen, aztán megcsinálod neki a munkát
3, ha nem akar fizetni, akkor az a munka nem fontos számára, hogy el legyen végezve.
Úgy tudsz vállalkozni, hogy előre megmondod mennyi az ára, ha a vevő nem fizeti ki, akkor nem végezed el a munkát, jöhet a következő vevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!