Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy működik ennek a pszicholó...

Hogy működik ennek a pszichológiai része? Hogyan tudnék rendesen maszekként vállalkozni?

Figyelt kérdés

Vannak,akik elkérnek 2x ezer forintot egy munkáért és meg is kapják.

Ha én 1x ezer forintot kérek úgy,hogy gyönyörűségesen megoldom amit kell,akkor már rögtön sokallják.

Illetve gondolom ebbe közre játszik az,hogy nincs pénzük az embereknek.

Na de megadtam pár "okosságot" szavazásban.

Elvégre baromkodás nélkül nem élet az élet.

2023. ápr. 15. 08:35
A kérdező szavazást indított:
Megírom kommentben a válaszom.
Ott kell hagyni,majd visszahív ha nem talál mást.
Az embereknek tényleg kevés a pénze,ha politikushoz mész dolgozni hiába gazdag,fogához veri a garast.
Mondj nagy árat,mire lealkudja az is bőven jó összeg lesz.
Más szebb hangon kéri az összeget,vagy dominánsabbnak tűnik.
6 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:

Vannak akiket le lehet húzni mint engem, hogy a 3.szerelő se csinálja meg a csapom hogy ne csöpögjön de szerelnek rajta vmit és előre van leegyeztetve az anyagi része es folyamat fizetek mindenért ami szerelő után is ugyanolyan sz.r.

Vannak akik meg neki állnak kritizálni a munkákat és nem akarják átvenni sem, ők alkudozásra kényszerítik a szerelőket

Vannak akik a szegénységükkel próbálnak mindent áron alul elérni

Vagy cserekereskedelemmel

Szerintem munka elott kell 3gyeztetni az anyagiakrol es kész. Azt meg lehetoleg lepapirozni. Megegyezni a garanciáról is esetleg vagy kötbérről is.

2023. ápr. 15. 08:40
 2/7 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Plusz beszereltek nekem egy vízbojlert, azóta a csapból a melegvizemben nincs nyomás, lassan csordogál csak a melegvíz a csapból vékonyka sugaracskában a fürdőben.

A szerelő úgy nem is foglalkozik vele.

A másik szerelő vmit csinált a csapon és most egy kicsit gyorsabban csordogál a víz, de ugyanolyan vékonyka sugaracskában.

És csak ennyi is hivatalosan víz gáz szerelő szakmai papírral végzettséggel gyakorlattal vállalkozóként is feladja nekik a leckét, mintha vmi nasa szintű űrfejlesztést kértem volna, azzal hogy legyen már víznyomás..

De fizetek persze jobbra balra..

2023. ápr. 15. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

1, az embereknek van pénze

2, előbb fizessen, aztán megcsinálod neki a munkát

3, ha nem akar fizetni, akkor az a munka nem fontos számára, hogy el legyen végezve.

Úgy tudsz vállalkozni, hogy előre megmondod mennyi az ára, ha a vevő nem fizeti ki, akkor nem végezed el a munkát, jöhet a következő vevő.

2023. ápr. 15. 10:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Hasonlóan jártunk mint #1, csak dugulással. K*rva jó volt, hogy a szerelők "megcsinálták", értsd rosszabb volt mint előtte, mert még a vezeték is ki lett ásva és nekünk kellett betemetni, majd közölték hogy akkor 100 ezer lesz kérem alássan. És olyankor mit csinál az ember? Nem teheti meg, hogy nem fizet. Max próbál alkudozni, dehát annak is vannak korlátai. Szóval ha rohadt sok pénzt akarsz keresni, akkor add elő szépen diplomatikusan, hogy nem tudod előre megmondani mennyibe fog kerülni mert ezt számos előre be nem határolható tényező ellehetetleníti, aztán a végén böfögj be valami pofátlanul nagy összeget. Szerencsétlen közember meg ki fogja fizetni, mert nem tehet mást.
2023. ápr. 15. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem meg szétbombázták a falam hogy majd oda vezetik be a wc csövet aztán rájöttek hogy nem lrhet bevezetni oda, azota is a fal csepbe szétbontva úgy van hagyva..
2023. ápr. 15. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:
**csempe
2023. ápr. 15. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Magyarok vagyunk, nincs mit várni.
2023. ápr. 15. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!