Csak szerintem volt ez eléggé durva egy kutya miatt?
A metrón utaztunk, és a kisfiam elkezdte a mellettünk ülő kutyájának a fülét piszkálni, de semmilyen bántó szándékkal.
Kérte a gazda, hogy fejezze be, erre a kisfiam elkezdte böködni a kutyát, erre leordította a fiam és engem, de úgy, hogy az egész metró hallotta, hogy a kutyám nem fog bántani téged, de ha mégegyszer hozzányúlsz, akkor anyukád combján töröm el derékszögben a kezedet, világos volt?
Megjegyeztem, hogy nagyon otromba volt, és kifogom kérni az esetről a metrón készült kamera felvételeket, és eljárást fogok kezdeményezni.
Arrébb is mehetett volna, ha nem tud normálisan beszélni, ha támadó szándéka lett volna a fiamnak akkor megértem, de egy ilyen játékos közeledésben nem látok semmilyen problémát.
Arra nincs mit reagálnia, hogy 100 válaszból 99,5 %-nyi az ő felelőtlenségére mutat.
Genyókok vagyunk! Fúj! :D
A gazda kért tőletek valamit, azt is szép szóval? Kért. Teljesítettétek?
Nem.
Akkor inkább gondolkodj el a saját hozzáálásodon.
Jaja, genyók vagyunk. Az ilyen sose fogja megérteni hogy ő volt a hibás.
Mindenki hülye, gonosz, rossz, csak őlordsága nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!