Csak szerintem volt ez eléggé durva egy kutya miatt?
A metrón utaztunk, és a kisfiam elkezdte a mellettünk ülő kutyájának a fülét piszkálni, de semmilyen bántó szándékkal.
Kérte a gazda, hogy fejezze be, erre a kisfiam elkezdte böködni a kutyát, erre leordította a fiam és engem, de úgy, hogy az egész metró hallotta, hogy a kutyám nem fog bántani téged, de ha mégegyszer hozzányúlsz, akkor anyukád combján töröm el derékszögben a kezedet, világos volt?
Megjegyeztem, hogy nagyon otromba volt, és kifogom kérni az esetről a metrón készült kamera felvételeket, és eljárást fogok kezdeményezni.
Arrébb is mehetett volna, ha nem tud normálisan beszélni, ha támadó szándéka lett volna a fiamnak akkor megértem, de egy ilyen játékos közeledésben nem látok semmilyen problémát.
Nevelni is kell ám a gyereket, - nem csak kinyomni magadból!
-Örülhetsz annak, hogy a kutya nem kóstolta meg derékból a fiad kisujját!
-Az is magas, hogy miért nem neveled a gyerekedet úgy, ahogyan az is, hogy amennyiben neveled, jól neveled-e, - mert ha neveled, akkor nem lehet ilyen szinten értelmi fogyatékos!
1. Engedély nélkül nem nyúlunk más kedvencéhez.
2. Ha megengedi, akkor is finoman nyúlunk hozzá.
Erre a kettő alapvető dologra kéne megtanítanod a gyerekedet. Tényleg alapvető, egy átlagos két éves gyerek már tisztában van vele (ha pedig a te gyereked ennél kisebb vagy esetleg mentális zavara van, akkor kötelességed figyelni rá, hogy ne csináljon ilyesmiket).
Szóval, ha jól értem:
a gyereked kérdés és a gazda engedélye nélkül piszkálta a kutyát
a gazda megkérte, hogy hagyja abba
a gyereket ezt meg se hallotta, de te se szóltál rá
a gazda erélyesebben is rászólt a gyerekre
erre te megsértődsz és "eljárással" fenyegetőzöl.
Egyrészt tedd csak, lesz egy jó napja a metró vezetőségének, mert ilyen h*lyét ritkán látnak
Másrészt neveld meg a kölyködet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!