Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan helyzet, mikor...

Van olyan helyzet, mikor kénytelen vagy a büdöset szagolni?

Figyelt kérdés
Itt Pesten sokszor megcsapja az orrunkat a büdös kutyasz.rszag, vagy a csatornabűzt is lehet érezni rendesen. Főleg nyáron a tömegközlekedésben részt vevők egy része is bűzlik és a sportáruházban ahol dolgozom nos ott is van hogy büdösen jönnek a vásárlók. Igen, van aki betegsége miatt nem tehet róla, de ezek nagy része bizony elkerülhető lenne. Vagy szeretjük az efféle szaghatásokat?
2023. ápr. 12. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon szeretem amikor tömegközlekedésen annyira büdös valamelyik vadbarom, hogy majdnem elhányod magad.. jó értem én, hogy valaki hajléktalan az nem tehet róla, meg nem biztos, hogy meg tud hol fürdeni stb.. de sokszor olyanok undorító szagúak akik nem is hajléktalanok. Az ilyen pedig nyugodt szívvel megy emberek közé.. ha sokat jársz egy vonalon általában találkozol ugyan azokkal az arcokkal.. sokszor van, hogy valaki állandóan büdös.. az ilyenre én mindig azt mondom, hogy aki ennyire tapló, hogy mindig okádék szagúan megy emberek közé az utazzon a keréken.. és lehet ezért utálni, meg lenézni szerintem alap emberi norma, hogy annyira tisztálkodsz, hogy másoknak ne forduljon fel a gyomra tőled. Aki ezt nem teszi meg az egy bunkó paraszt ember.
2023. ápr. 12. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Én azt nem értem, hogy egy csöves mi az istenharagjáért száll fel bármire? Úgysincs hol laknia, nem k*rvára tökmindegy neki, hol van?
2023. ápr. 12. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
#2: Van, hogy télen oda-vissza buszoznak a 2 végállomás közt, mert ott legalább fűtenek. Viszont a csövesek közt is vannak, akik dolgoznak, plusz nekik is kell ügyeket intézniük.
2023. ápr. 12. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Fuu, egyszer 3 órát utaztam úgy a vonattal, hogy előttem ült a világ legbüdösebb embere. Esküszöm, még sose tartottam vissza annyit a lélegzetem, és csoda volt, hogy nem hánytam el magam. Ráadásul ordítozós, beszólogatós, sztorizgatós alkesz csávó volt. És persze a vonat késésben volt, így még el is lett nyújtva az utazási idő.
2023. ápr. 13. 02:01
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

4:

A világ legbüdösebb embere általános iskolában a gondnokunk volt, Misi bá. Egyszer elmentünk vele a javított kosárlabda gyűrűkért, 30 méterrel lemaradva tőle alig bírtuk elviselni a szagát.

2023. ápr. 13. 06:09
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

A legdurvabb eredetu szag okara szerencsere csak utolag jottem ra. Akkor nem mertem elhinni. De nem ez volt a leggusztustalanabb szag.

Pomazon oriasi hosegben kb 20 eve mentem egy ingatlanhirdetest megnezni. Aztan jott felem a szag. Rohadas, de egyre erosebb. Mint valami elfelejtett kaja. Aztan dogszag, de semmi nyoma. Aztan mar befogott orral is elviselhetetlen, es egy kopott hazra ki van irva, temetkezesi szovetkezet, vagy kegyeleti lerakat vagy hasonlo.

Ott onvedelembol nem allt ossze, visszafordultam, mert szar lett a kornyek arra amugy is. Evekkel kesobb esett le, hogy a hutojuk romolhatott el, es se bokrok, se semmi nem volt, ahol epp doglott allat bujt volna meg.

Megis, ebben a formaban nem volt olyan horror, mint a hanyos tortenet, nem lattam, es szurrealis.

2023. ápr. 14. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
van ha a fosgyárba dolgozol
2023. máj. 2. 09:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!