Van olyan helyzet, mikor kénytelen vagy a büdöset szagolni?
4:
A világ legbüdösebb embere általános iskolában a gondnokunk volt, Misi bá. Egyszer elmentünk vele a javított kosárlabda gyűrűkért, 30 méterrel lemaradva tőle alig bírtuk elviselni a szagát.
A legdurvabb eredetu szag okara szerencsere csak utolag jottem ra. Akkor nem mertem elhinni. De nem ez volt a leggusztustalanabb szag.
Pomazon oriasi hosegben kb 20 eve mentem egy ingatlanhirdetest megnezni. Aztan jott felem a szag. Rohadas, de egyre erosebb. Mint valami elfelejtett kaja. Aztan dogszag, de semmi nyoma. Aztan mar befogott orral is elviselhetetlen, es egy kopott hazra ki van irva, temetkezesi szovetkezet, vagy kegyeleti lerakat vagy hasonlo.
Ott onvedelembol nem allt ossze, visszafordultam, mert szar lett a kornyek arra amugy is. Evekkel kesobb esett le, hogy a hutojuk romolhatott el, es se bokrok, se semmi nem volt, ahol epp doglott allat bujt volna meg.
Megis, ebben a formaban nem volt olyan horror, mint a hanyos tortenet, nem lattam, es szurrealis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!