Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmondanád a megcsalt félnek,...

Elmondanád a megcsalt félnek, hogy láttad a másikat ahogy csalja ?

Figyelt kérdés

Lagziban volt az eset. Fiatal anyuka hazavitte a kisbabát, fiatal apuka pedig mindenkit fűzött, majd horogra akadt neki egy másik vendég. Rajta lettek kapva. Láttam. Ok is láttak engem. A pasi tudja , hogy ismerem a feleségét.

Nem vagyunk szoros kapcsolatban de ismerem. A gyerekemet tanította.

Hetek óta ezen agyalok. Mi a jobb: szólni mit láttam? Vagy úgy tenni mintha semmi nem történt volna?

(Én örülnék ha nekem elmondanák)

2023. ápr. 12. 13:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

Mások meg a rossz hír hozójára haragszanak meg.

Akik sejtik és struccpolitikát folytatnak, azok különösen.

Kérdező, itt nem tudsz okos lenni!

2023. ápr. 12. 14:04
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
nyiladoznak itt a jónépek:D
2023. ápr. 12. 14:37
 13/18 A kérdező kommentje:

2-es : többen tudjak es beszélnek is róla.

9-es: na ez nagyon beteg dolog

2023. ápr. 12. 14:42
 14/18 A kérdező kommentje:
Hozza teszem ma ebedkor hallottam mások is tudjak de mind a faszi részéről vannak gondolom senki nem mondja el a feleségnek
2023. ápr. 12. 14:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Mondd el neki szépen. A többi sunyi, gerinctelen.
2023. ápr. 12. 14:50
 16/18 anonim ***** válasza:
59%

Igen, elmondanám.

Nem vagyok rá büszke, de én is csaltam már meg a párom. Pontosan tudom, hogy lehet hűtlen az is, aki soha nem volt az és összedőlhet ilyenkor a saját magáról alkotott képe is a fejében.

Részeg voltam, megcsókoltam az illetőt, ennyi történt csak, de megtörtént. Másnap amint kijózanodtam, elmondtam a páromnak és szakítottam.

4 éves kapcsolatot, majdnem házasságot (jegyesek voltunk) dobtam el, hogy egyenes gerinccel távozzak. Nem tudtam volna a szemébe nézni úgysem, akkor meg minek?

Ha más erre nem képes, nagyon szívesen megteszem helyette, ha rajtakapom. Cinkosok közt néma, aki hallgat.

2023. ápr. 12. 15:06
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Vétkesek közt cinkos, aki hallgat, bocs, korán keltem 😂
2023. ápr. 12. 15:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmondod, esélyt adsz arra, hogy ő döntsön a kapcsolatáról, a valóság ismeretében. Ha vele marad, hát vele marad, az ő felelőssége.

Ha nem mondod el, akkor mást kárhoztatsz arra, hogy elpazarolja az éveit egy féregre ahelyett, hogy boldog is lehetne mással.

2023. ápr. 12. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!