Elmondanád a megcsalt félnek, hogy láttad a másikat ahogy csalja ?
Lagziban volt az eset. Fiatal anyuka hazavitte a kisbabát, fiatal apuka pedig mindenkit fűzött, majd horogra akadt neki egy másik vendég. Rajta lettek kapva. Láttam. Ok is láttak engem. A pasi tudja , hogy ismerem a feleségét.
Nem vagyunk szoros kapcsolatban de ismerem. A gyerekemet tanította.
Hetek óta ezen agyalok. Mi a jobb: szólni mit láttam? Vagy úgy tenni mintha semmi nem történt volna?
(Én örülnék ha nekem elmondanák)
Mások meg a rossz hír hozójára haragszanak meg.
Akik sejtik és struccpolitikát folytatnak, azok különösen.
Kérdező, itt nem tudsz okos lenni!
2-es : többen tudjak es beszélnek is róla.
9-es: na ez nagyon beteg dolog
Igen, elmondanám.
Nem vagyok rá büszke, de én is csaltam már meg a párom. Pontosan tudom, hogy lehet hűtlen az is, aki soha nem volt az és összedőlhet ilyenkor a saját magáról alkotott képe is a fejében.
Részeg voltam, megcsókoltam az illetőt, ennyi történt csak, de megtörtént. Másnap amint kijózanodtam, elmondtam a páromnak és szakítottam.
4 éves kapcsolatot, majdnem házasságot (jegyesek voltunk) dobtam el, hogy egyenes gerinccel távozzak. Nem tudtam volna a szemébe nézni úgysem, akkor meg minek?
Ha más erre nem képes, nagyon szívesen megteszem helyette, ha rajtakapom. Cinkosok közt néma, aki hallgat.
Ha elmondod, esélyt adsz arra, hogy ő döntsön a kapcsolatáról, a valóság ismeretében. Ha vele marad, hát vele marad, az ő felelőssége.
Ha nem mondod el, akkor mást kárhoztatsz arra, hogy elpazarolja az éveit egy féregre ahelyett, hogy boldog is lehetne mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!