Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Instagramon miért nem írnak...

Instagramon miért nem írnak vissza idegenek?

Figyelt kérdés
Mondjuk üres a profilom nincs feltöltve semmi, van egy követő 8 követés de akkor is. Fáj az embereknek megtisztelni a másikat azzal hogy válaszolnak egy üzenetre?
2023. ápr. 9. 08:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Alapból nem szeretnek az emberek idegeneknek visszaírni, meg üres profil alapján még kevésbé, mert azt hihetik, hogy ez egy kamu profil.
2023. ápr. 9. 08:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Pedig nem kamu, csak ilyen üres magányos semmirevaló életem van hogy nem tudok ennél jobb profilt csinálni, üres az életem
2023. ápr. 9. 08:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
#2 Miért nem raksz fel magadról egy-két képet, meg olyan dolgokról, amiket szépnek, jónak találsz?
2023. ápr. 9. 08:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerkedős oldal. Ha nincs kint egy képed sem, szóval nem is aktív felhasználó vagy akkor meg csak nyomulásnak veszik. Kivéve ha valami konkrét kérdésed van valamiről, akkor lehet bunkóság is. Viszont rám pl. írt már külföldi ember, hogy lenne a sugar daddym, mikor a profilom főleg a hobbijaimról szól és nincs szükségem senki pénzére.
2023. ápr. 9. 08:34
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Talán mert nincs kedvük egy random idegen emberrel beszélgetni
2023. ápr. 9. 08:42
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk én élből tiltom azt, aki ismeretlenül rám ír. Hagyjon békén, semmi közünk egymáshoz.
2023. ápr. 9. 08:45
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Ezt hányszor kérdezed meg?

Nálam az üres profil az a kamu kategória. Minek egyáltalán Instagram profil egyetlen kép nélkül?

2023. ápr. 9. 08:48
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

#4 ez egy szakállas átverés. Nem akar a sugar daddy-d lenni. Azt írják, hogy lenne a támogatód, és küld pénzt. Ehhez elkéri a bankszámla adataidat, hogy tudjon hova utalni. Itt jön az átverés. Olyan adatokat is kér, amivel hozzá tud férni a számládhoz.

Ennek az a célja, hogy ők emeljék le a pénzedet!

Kíváncsi lennék bedől-e ennek egy aranyásó sugarbaby🤣

2023. ápr. 9. 08:52
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
Én sem szoktam. Nem akarok beszélgetni, meg nem is vagyok kíváncsi senkire sem.
2023. ápr. 9. 09:05
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

08:52 Én nem tudom, hogy valójában mit akart, de én rögtön le is tiltottam mert nem érdekel semmi ilyesmi. Ja és annak se írok vissza aki csak rám köszön a 0 képes profiljával mert az sem érdekel.

Egyedül akkor ismerkednék instán ha azt látnám, hogy hasonló érdeklődésű mint én szóval ha már alapból van amiről beszélgetni.

2023. ápr. 9. 09:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!