Ismerkedés az interneten. Mégis hogyan?
Nem értem a kérdést.
Mit hogyan?
Beszélgettek, ha megvan a szimpátia, tali. Azért ez nem olyan bonyolult... :D
Sok megoldás van. Viszont én nem tudok olyan ismerősről, aki kifejezetten társkeresőn ismerkedett volna meg (ettől még lehet, csak nem kötötték az orromra), viszont olyanokról igen, aki más fórumon találtak párt:
- hasonló érdeklődés alapján
- nem társ, hanem barátkeresőn keresztül
- számítógépes játékok közösségében
Ezt persze nehéz tudatosan csinálni. Ha kifejezetten társkeresés a cél, akkor valami színvonalas oldalon érdemes megpróbálni.
Ha élőben is próbálkoznál, javaslom a tánctanfolyamokat, ahová nem kell párt vinni.
Ha nő vagy, akkor regisztrálsz, vársz pár percet, esetleg órát, majd szelektálsz a jelentkezők közül.
Ha férfi vagy, és hiper-szuper szívdöglesztően nézel ki, akkor regisztrálsz, ráírsz egy szimpatikus nőre, elhívod randizni és összejöttök.
Ha férfi vagy, és nem nézel ki hiper-szuper szívdöglesztően, akkor időpocsékolás az egész, mert soha egy nő sem fogja elolvasni, amit írsz.
Itt próbáltam már, majd rátértünk egy másik plattformra.
Még élőben nem találkoztunk egymással, de a felek igaziak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!