Miért nem tud az interneten ismerkedni a fiatal lányok nagyrésze?
Szögezzük le, hogy amikor nálam ismerkedésre került sor, akkor mindig totál normálisan álltam a dolgokhoz hozzá, kedves, érdeklődő és figyelmes voltam mindig is, nem kértem meztelen képet az illetőtől, se pervrz, se bunkó nem voltam, amikor ismerkedésre jutott sor.
De most jön a bökkenő. Az esetek túlnyomó többségében, főleg mostanában, az elmúlt hónapokban többször is volt olyan, hogy egy vita miatt ez az egész abbamaradt. Igazából mindig az én részemről indult ez, lehet, hogy kicsit nyomulós is voltam, de amikor szinte mindig én hoztam fel valami témát, a lány meg csak elvétve, meg amikor egy olyan nap után, amikor látszólag tök jól elbeszélgettünk, másnap mégcsak egy üzenetet sem dob az illető, csak miután én írok rá, akkor írja le, hogy mi az ábra, de a kedvencem, amikor látszólag semmi érdeklődés nincs benne felém, és csak én faggatom, és akkor is csak tőszavakban válaszolgat, majd mikor megkérdezem, hogy mi a baj, akkor írja csak le, hogy ja bocsi, amúgy rohadtul nem érdekelsz, és emiatt elkezdünk vitázni, hogy hogy volt merszem beleszólni a dolgaiba, akkor azért ki tud nyílni az ember kezében a bicska. Ja és van, amikor szintén látszólag tök jól elbeszélgetünk egymással, és semmi előzetes bejelentés nélkül egyszer csak fogja magát, és lelép, ghostingol, rosszabb esetben még le is tilt.
Komolyan, ennyire nem tudnak őszinték lenni a mai világban a lányok? Ha van valami problémájuk felém, azt miért csak akkor nyögik ki, amikor én erre rákérdezek? Ja és sokszor az a kifogásuk, hogy ne zaklass. Akkor kérdezem, ennyire nem tudnak a mai világban a fiatal, 16-20 éves lányok ismerkedni, elhagyták a gerincüket és nem merik egyenesen elmondani a véleményüket, hogy akarnak e ismerkedni, vagy inkább hagyjuk abba? Hol van ilyenkor a gerinc?
Lehet, hogy ez így későn este kicsit összevisszának tűnik, de megvan rá bőven az okom, hogy miért írom ki ezt a kérdést, én már tényleg kétségbe vagyok esve.
Tudom, hosszú lett talán, de örülök, ha sikerült elolvasnod.
Azt kihagytam, hogy akinek nem inge, ne vegye magára! Biztos vannak kivételek, csak én még nem nagyon találkoztam velük.
Igen, kicsit hosszú lett, de úgy éreztem, hogy ezt most ki kellett írnom magamból.
Ja igen, azt nem írtam, hogy hol ismerkedtem.
Itt, illetve Anotalk-on próbálkoztam, idővel pedig volt, hogy átmentünk snapre vagy instára.
Ha jobban belegondolsz, a neten nehéz ismerkedni. Nem csak pötyögtetni kell a billentyűt, hanem normális találkákra lenne szükség és programokra. Szerintem az ember gyorsan ráun a netes ismerkedési fázisokra. Illetve covid alatt nem sok élmény beszámolót lehet nyomatni idegeneknek.
Nyomulást hagyjuk. Ha hiányzol neki, úgyis keres majd. Ne szegény kislányokat hibáztasd, ha nem jössz be nekik.
Ui: Anotalk inkább már egy vicc.
Tudom mit mondasz!
Bizony nagyon nehéz online ismerkedni...(hacsak nem vagy átlag feletti külsőleg)
Viszont nem lehetetlen, akivel nekem valami alakult 6/5 a közösségi médiából indult. (Az máskérdés, hogy ezekért rengeteget kellett próbálkozni.
Nem benned van a hiba. Csak ne keseredj el. Ha a 20ik lesz a párod akkor mit érdekel téged, hogy az első 19 ghostingolt?
Hu 6os te jó nagy f.asz kalap vagy 😂😂😂
De tényleg ilyen k.öcsögöt ritka látni xdd
Ami igaz ,hogy vannak lányok ki a 100% os kinézetű alfákra buknak de ez látszik rajtuk a megjelenésükön:D
velük nem kell foglallkozni pont úgy mint a 6osal ;)
Szall amúgy meg tényleg ne ismerkedj fben mert nagyon kicsi az eseje ,hogy pont te foksz neki tetszeni
inkább élőbe próbálkozál mert ott már a lányok tekintetukbol leszűrheted hogy tetszel neki
Amúgy sem annyira az arc a lényeg,más dolgok
fontosabbak, most nem csak a belső értékekre gondolok! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!