Mi a véleményetek arról a helyzetről hogy érettségi találkozón az osztálytársam megiszik hét felest és kötekedni kezd a pincérrel, én pedig vigasztalásul azt mondom a pincérnek hogy 25 évvel ezelőtt a torna sorban kergetett és csapkodta a nyakamat?
És akkor mi van? Mi köze ehhez a pincérnek? Meg ahhoz sincs köze, hogy a volt osztálytárs részeg...
A vigasztaláshoz meg pláne semmi köze!
Nem érzem át, hogy hol történt súlyos dolog.
A másik pedig, hogy mi a szarnak osztálytalálkozó..?? 4 évig gyűlölt emberekkel mi a francnak találkozni?????
Sovány vigasz a pincérnek…
Amúgy valószínű napi szinten találkozik ilyen kulturálatlan emberrel és nem feltételül kell hozzá alkohol, ezek a fajta dolgok megtörténnek anélkül is.
Kérdést sem értem, ha már megtörtént, akkor mit számít?
Az osztálytársad agresszív, te meg gyépés.
A pincért te is irritálod valószínűleg, mert nem kíváncsi erre a nagy sztorira, ami nem igazán kapcsolódik és nem vigasztalja sehogy. Valószínű nem ti vagytok az első bolondok akiket kiszolgál.
A torna sorban meg nem tudom, hogy lehet kergetőzni, nekünk állni kellett.
Maga a kérdés feltevése se vall tiszta gondolkodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!