Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy NE barátkoz...

Mit csináljak hogy NE barátkozzon velem?

Figyelt kérdés

Buszon reggel együtt megyek egy sráccal, néha be szokott ülni mellém és beszél nekem, jólvan 1-2x elviselem. De most már egyre sűrűbben és utána velem is jön fel a suliig( mert egy suliba járunk xd).

Mit csináljak neki hogy kopjon le?

2023. ápr. 1. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
7%
Ti már nem barátkoztok, hanem jártok. Az egész suli tudja.
2023. ápr. 1. 23:31
 2/8 A kérdező kommentje:
fiú vagyok és neki csaja van
2023. ápr. 1. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
A lehető legkíméletesebben mond el neki, hogy te nem szeretnél vele barátkozni. Biztosan rosszul fog esni neki, de így a legtisztább
2023. ápr. 2. 01:04
 4/8 A kérdező kommentje:
hogy?
2023. ápr. 2. 01:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért nem akarsz barátkozni vele?
2023. ápr. 2. 02:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Hallgass zenét a buszon. Ha hozzád szól, mondd, hogy bocsi, de nem szeretnék beszélgetni.
2023. ápr. 2. 09:08
 7/8 anonim válasza:
Menj gyalog.
2023. aug. 2. 00:02
 8/8 Csakegysajt95 ***** válasza:
Mi a baj vele? Velem nem sokan akartak barátkozni, így örültem neki ha valaki mégis. Persze így is vannak olyan embertípusok akiktől kiráz a hideg 😂😂 egyszer volt melóban egy lány. Ha el akart hívni valahova, kitérő választ kerestem hogy miért nem megyek. Szerintem az még nem gáz ha beszélgettek, de ha annyira nem bírod akkor mondd meg neki hogy inkább szeretnél csendben ülni vagy akármi.
2023. szept. 23. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!