Ez komolyan elég ok arra, hogy már ne barátkozzon velem?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon jó barátnőm még a gimiből és szinte egyik pillanatról a másikra már nem akar velem barátkozni. Eltűnt, nem igazán keres, én próbáltam, de nem válaszol hetekig az üzeneteimre,aztán meg kitalál valami buta kifogást, hogy azért nem írt, mert a másik barátnőjével beszélt és nem szeret egyszerre két emberrel beszélni, mert nem tud akkor mindkettőre figyelni. Kérdeztem, hogy megbántottam-e valamivel, vagy miért van ez, de nem írt semmit csak ezt, hogy a másik barátnőjével beszélt. Egy dologra gondolok, hogy nem-e az lehetett a baja, mert kb azóta van megsértődve. Van egy srác, aki bejött neki (nem mondta ki ugyan, de láttam rajta, mert mindig igyekezett a közelében lenni meg új hajat csináltatott meg új ruhákat vett, meg ha valami rendezvényen tudta, hogy ott lesz ő is ment mindig rögtön), viszont a probléma az, hogy a srácnak meg én tetszettem volna. Egyszer amikor jött velünk szembe, rám köszönt és láttam a barátnőmöm, hogy nem igazán örült neki. Azóta van kb megsértődve. Ez tényleg elég ok lehet arra hogy ne akarjon már barátkozni velem? Nem volt semmi, a srác is tudta, hogy nem lehet semmi, mert évek óta van barátom. Annyi, hogy ha szólt hozzám, nyilván nem néztem levegőnek, meg ha köszönt visszaköszöntem, mert nem vagyok bunkó. De ha emiatt nem barátkozik már velem, nem gyerekes ez egy huszonévestől?2021. febr. 27. 21:04
1/3 anonim válasza:
Ő nem a barátod. Nem akar veled foglalkozni, csak egy hülye kifogás. Egész nap biztos nem beszélnek, 5 perce csak van. Arra van időd amire akarod.
2/3 A kérdező kommentje:
Pont ezt mondtam én is neki, meg azt is, hogy akkor beoszthatná, hogy melyik nap melyikünkkel beszél, de csak megsértődött. Fogalmam sincs, miért lett ilyen, mert tényleg nem bántottam semmivel. :(
2021. febr. 28. 22:46
3/3 anonim válasza:
Bizonyos személyeknél van ilyen. Nekem egy elég régóta meglévő haveromnál is. Elég jó viszonyban voltunk szinte minden hétvégén találkoztunk meg kisebb-nagyobb programokat csináltunk aztán egyszer keresem őt és ignorál. Gondoltam elfoglalt. Következő héten megint hívom semmi, meg se nézi amit írok, nem veszi fel a telefont. Így ment vagy egy hónapig aztán rájöttem, hogy minden átvezető nèlkül levegőnek néz és úgy tesz mintha nem is lennék a világon. Ez így ment vagy fél évig aztán egyszer találkoztam vele és el is mondtam neki, hogy ez így mi volt. Aztán szépen lassan újra elkezdtünk találkozgatni. Tulajdonképp annyit nem kaptam rá, hogy bocs de ha én buliba kissé tompult állapotban szólok neki valami olyasmit ami kicsit is nem olyan akkor egyből meg a sértődés. Hónapokig le se szarni valakit az oké de ha egy olyat szólnak neki ami neki nem felel meg vagy kicsit erős akkor egyből durci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!