Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan vegyem rá hogy, ne...

Hogyan vegyem rá hogy, ne barátkozzon vele?

Figyelt kérdés
A barátnőm talán legjobb barátja engem nagyon irritál. Egyszerűen ki nem állhatom. Ő is utál engem és ezt a barátnőm előtt mondta nekem. Nem akarom hogy vele barátkozzon. NAGYON rossz hatással van rá, de hiába mondom neki nem fogja fel és továbbra is keresi a társaságát. Többször is összevesztek már, de mindig kibékülnek. Nem akarom választás elé állítani. Lehet mégis azt kéne tennem? Hogy vegyem rá, hogy ne barátkozzon vele?
2016. jún. 15. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Sehogy!! Állítsd választás elé, DE NEM téged fog választani. Mert ha igazán szeretnéd NEM akarnád hogy válasszon!!

Ő kedveli így BARÁTKOZNI IS FOG VELE!!!

2016. jún. 15. 15:25
 2/5 A kérdező kommentje:
"Mert ha igazán szeretnéd..." Épp ez az hogy nagyon szeretem és mindent megtennék érte és nagyon féltem őt hogy rossz társaságba kerül. Illetve már oda került. De én ezt nem akarom.
2016. jún. 15. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért barátkozik vele, mert hasonlóak valamilyen szinten. Kicsit félreismerted, nekem is volt ilyen haverom, hagyni kell elmenni :) Ne is állítsd választás elé, csak hagy elmenni.
2016. jún. 15. 16:30
 4/5 A kérdező kommentje:
De én szeretem. Nem tudnám elengedni.
2016. jún. 15. 21:12
 5/5 elwera ***** válasza:
Állítsd választás elé. Ha téged választ örülhetsz, ha nem téged akkor még pitizhetsz, hogy nem gondoltad komolyan, stb.
2016. jún. 17. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!