Hogyan vegyem rá extrákra?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel úgymond kavartam egy ideig.Ő elmondta egy idő után,hogy semmi komoly dologba nem tudna kezdeni.Én beleszerettem ebbe a lányba és igazából ráakartam erőltetni a komoly kapcsolatot.Most barátok vagyunk.Azt érzem rajta,hogy még mindig megoszt velem bizalmas dolgokat.Azóta rájöttem,hogy belemennék abba hogy egy laza kapcsolat legyen köztünk.Az a baj nem tudom,hogy hogyan kérdezzek erre rá?Vagy mit mondjak?Mit kéne tegyek?Nem akarom,hogy ez a kapcsolatot megrontsa vele.2016. jún. 8. 19:12
1/1 anonim válasza:
Próbálj utalni olyan apróbb perverz dolgokra, és nézd meg, hogy hogy fog rá reagálni.
Ha rájön, hogy mire utalsz, és hogyan válaszol ezekre vissza, onnan neked egyből leesik, hogy akarja-e ezt, vagy maradjon meg csak az eddigi kapcsolatotok.
Pl ha üzenetbe beszéltek mondj ilyeneket neki, hogy "milyen jó lenne, ha itt ülnél mellettem, megsimogatnám a kezed, gyere át párnacsatázni, ha itt lennél olyan szívesen az ölembe vennélek" meg ilyesmi engedd el a piszkos fantáziádat, csak ezt is határral, mert ha a lány nem fogja venni a lapot, akkor lőttek, és lehet a baráti kapcoslat is elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!