Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan vegyem rá extrákra?

Hogyan vegyem rá extrákra?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel úgymond kavartam egy ideig.Ő elmondta egy idő után,hogy semmi komoly dologba nem tudna kezdeni.Én beleszerettem ebbe a lányba és igazából ráakartam erőltetni a komoly kapcsolatot.Most barátok vagyunk.Azt érzem rajta,hogy még mindig megoszt velem bizalmas dolgokat.Azóta rájöttem,hogy belemennék abba hogy egy laza kapcsolat legyen köztünk.Az a baj nem tudom,hogy hogyan kérdezzek erre rá?Vagy mit mondjak?Mit kéne tegyek?Nem akarom,hogy ez a kapcsolatot megrontsa vele.
2016. jún. 8. 19:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Próbálj utalni olyan apróbb perverz dolgokra, és nézd meg, hogy hogy fog rá reagálni.

Ha rájön, hogy mire utalsz, és hogyan válaszol ezekre vissza, onnan neked egyből leesik, hogy akarja-e ezt, vagy maradjon meg csak az eddigi kapcsolatotok.

Pl ha üzenetbe beszéltek mondj ilyeneket neki, hogy "milyen jó lenne, ha itt ülnél mellettem, megsimogatnám a kezed, gyere át párnacsatázni, ha itt lennél olyan szívesen az ölembe vennélek" meg ilyesmi engedd el a piszkos fantáziádat, csak ezt is határral, mert ha a lány nem fogja venni a lapot, akkor lőttek, és lehet a baráti kapcoslat is elmegy.

2016. jún. 10. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!